Bakırcı’ya İftar Sofrasında Tebrik

Bakırcı’ya İftar Sofrasında Tebrik
Rize Belediyesi Ramazan ayında Kültür Park Restoran’da verdiği iftar yemekleriyle İlimize dışardan gelen misafirlerin beğenisini topladı.

Ramazan ayı boyunca her akşam sahil dolgu alanında verilen iftar yemeklerinde Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı hemşerilerini yalnız bırakmıyor. İlk akşam 600 kişinin katılımıyla gerçekleşen İftar yemeği her geçen gün daha da artıyor. Birbirinden leziz üç çeşit yemeğin dağıtıldığı İftar sofralarına ilimize dışardan misafir gelen farklı yöre insanları da katılıyor.

Rize Belediyesi tarafından bu yıl farklı bir konsepte düzenlenen iftar yemeklerinde Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı iftar sofrasına erkenden giderek halkın sorunlarını dinliyor. Antalya’dan Rize'ye misafir gelen 5 kişilik bir aile Rize de uygulanan Ramazan sofrasının diğer illerden daha farklı olduğunu belirterek böyle bir uygulamadan memnun kaldıklarını söyleyerek Başkan Bakırcı'yı halka sunmuş olduğu bu hizmetten ötürü tebrik ettiler.

4.20110804105336..jpg

Bu yıl Ramazan ayı süresince 5 Ağustos itibariyle Ramazan etkinlikleri kapsamında başlayacak olan birbirinden güzel programlar Rize Belediyesi iftar çadırına verilen iftar yemeğinin ardından izleyicilerle buluşacak.

İftar sonrası açıklama yapan Başkan Bakırcı; “Bu yıl iftar yemeklerimizi burada veriyoruz. Bu oluşturmuş olduğumuz iftar soframız bizimle iftarını paylaşmak isteyen herkese açıktır. Bu yıl farklı bir etkinlik çalışmasına girdik. 5 Ağustos itibariyle iftar yemeğinin ardından yan salonumuzda belirli akşamlar programlarımız olacaktır. Halkımız için hazırlamış olduğumuz etkinliğimize vatandaşlarımızın katılımını bekliyoruz” dedi.

2.20110804105416..jpg

1.20110804105405..jpg

3.20110804105426..jpg