BAL'da Fikstür Çekildi

BAL'da Fikstür Çekildi
Bölgesel Amatör Lig (BAL)'da fikstür çekildi. Rize İl Özel İdarespor ilk maçını sahasında, Smart Holding Çayelispor ise deplasmanda oynayacak.

2023-2024 Sezonu Bölgesel Amatör Lig (BAL) Kura ve Fikstür Çekimi Toplantısı gerçekleştirildi.

İstanbul İstinye Orhan Saka Amatörler Evi'nde Türkiye Futbol Federasyonu Amatör İşlerden Sorumlu İcra Kurulu Üyesi Ali Düşmez tarafından gerçekleştirilen fikstür çekimi törenine TFF Amatör İşler Kurulu Koordinatörü Remzi Ay, Koordinatör Yardımcısı ve TASKK Genel Sekreteri Abdullah Albunar, Başkan Yardımcıları Ali Muhammet Tanrıyaşükür ve Mehmet Top, Sakarya ASKF Başkanı Yaşar Zımba, Tekirdağ ASKF Başkanı Ersan Karamehmetoğlu, TFF MHK üyesi Ahmet Erdoğan, İstanbul ASKF yöneticileri ve Taban Birlikleri ile kulüplerin temsilcileri katıldı.

Fikstür çekimine göre Rize İl Özel İdarespor sahasında oynayacağı Kars 36 Spor maçı ile sezonu açacak. Smart Holding Çayelispor ise sezona Doğu Bayazıt Futbol Spor Kulübü ile deplasmanında başlayacak.

Rize İl Özel İdarespor ilk deplasman maçını 2. Haftada Palandöken Belediyespor ile yapacak. Smart Holding Çayelispor ise evindeki ilk maçını 2. Haftada Kelkit Gücü Spor ile oynayacak.

Kaynak:İbrahim Köroğlu

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.