BAL'da Hüsran Haftası!

BAL'da Hüsran Haftası!
Bölgesel Amatör Lig (BAL)’da Çayelispor ve Kalkanderespor’un haftayı puansız kapadığı 10. Hafta karşılaşmaları tamamlandı. İşte sonuçlar ve puan durumu:

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 1. Grupta mücade eden Çayelispor ve Kalkanderespor rakiplerine yenilerek haftayı puansız kapadı. Çayelispor evinde Yomraspor’a 3-2, Kalkanderespor ise Tunceli deplasmanında Dersimspor’a 4-0 kaybetti.

Çayelispor ile Yomraspor arasında Çayeli’nde oynanan maçta temsilcimiz 1-0 öne geçtiği ve ilk yarıda Furkan’ın kırmızı kart görmesi dolayısıyla 10 kişi ile tamamlamak zorunda kaldığı karşılaşmada devreyi 1-1 berabere tamamlamasına ve ikinci yarıda yenik duruma düşmesine rağmen beraberliği sağlasa da kalesinde gördüğü 3. gole engel olamayınca sahadan 3-2 mağlubiyetle ayrıldı. Temsilcimiz gelecek hafta Artvin deplasmanında Arhavispor’a konuk olacak.

Ligdeki bir diğer temsilcimiz olan Kalkanderespor ise puan ümidiyle gittiği Tunceli deplasmanında Dersimspor karşısında bozguna uğradı ve karşılaşmadan 4-0 gibi farklı bir skorla yenik ayrıldı. Kalkanderespor 11. Hafta karşılaşmasında evinde lider Bayburt Grup İl Özel İdare ile karşılaşacak.

Ligde alınan toplu sonuçlar, oluşan puan durumu ve gelecek haftanın programı şöyle:

10. HAFTANIN TOPLU SONUÇLARI

Çayelispor – Yomraspor : 2-3

Dersimspor – Kalkanderespor : 4-0

Faroz Gençlik  - Karsspor : 3-1

Bayburt Grup İl Özel İdare – Patnos Gençlik : 2-0

Iğdır Gençlerbirliği – Göle Belediyespor : 6-1

Yakutiye – Arhavispor : 0-0

Beşirlispor – Beşikdüzüspor : 0-0

10. HAFTA PUAN DURUMU

1.20131201212740.jpg

11. HAFTA PROGRAMI

Arhavispor – Çayelispor

Kalkanderespor – Bayburt Grup İl Özel İdare

Beşikdüzüspor – Yakutiye

Göle Belediyespor – Faroz Gençlik

Karsspor – Dersimspor

Patnos Gençlik – Beşirlispor

Yomraspor – Iğdır Gençlerbirliği