Balıkçının oltasına otomobil takıldı

Balıkçının oltasına otomobil takıldı
Kırıkkale'nin Bahşılı ilçesinden geçen Kızılırmak Nehri'nde balık tutan Durmuş Şen isimli şahsın oltasına, çekemediği bir şey takıldı. Suya dikkatlice bakan balıkçı, bir otomobil gördü.

Kırıkkale'nin Bahşılı ilçesi yakınlarından geçen Kızılırmak Nehri'nde bir otomobil bulundu. Nehirde balık tutmak isteyen vatandaşın oltasına ağır bir şeyin takıldığını fark etmesi sonucu gün yüzüne çıkan otomobilden kimse çıkmadı.

Edinilen bilgiye göre, Bahşılı ilçesinden geçen Kızılırmak Nehri'nde balık tutan Durmuş Şen isimli şahsın oltasına, çekemediği bir şey takıldı. Suya dikkatlice bakan balıkçı, bir otomobil gördü. Şahıs, olayı hemen polise bildirdi. Güvenlik güçleri de, 112 acil servisi ve sivil savunma ekiplerinin bölgeye sevk edilmesini sağladı. Sivil savunma ekipleri suya girerek araç içerisinde ceset araması yaptı. İçinde kimsenin olmadığı otomobil, daha sonra çekici vinçle sudan çıkarıldı.

deniz-kiyisi.jpg

Plakaları sökülmüş olan otomobilin gaz pedalına taş bağlandığı ve suya kasten atıldığı ortaya tespit edildi. Suda kaç gün kaldığı bilinmeyen otomobil incelemeye alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

haber-araba-2.jpg

haber-araba-1.jpg