“Bandırmaspor Maçımız Yeni Stadımızda”

“Bandırmaspor Maçımız Yeni Stadımızda”
Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal, Bandırmaspor maçını 30 Ekim Pazar günü saat 15.00'de yeni statlarında oynayacaklarını açıkladı.

Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal, Bandırmaspor maçını 30 Ekim Pazar günü saat 15.00'de yeni statlarında oynayacaklarını açıkladı.

İl Güvenlik Kurulu tarafından verilen karar sonrasında açıklamalarda bulunan Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal, Bandırmaspor karşılaşmasının yeni stadyumda oynanacağını belirtti. Taraftara çağrıda bulunan Ünal, "Saati de 1 saat içinde belli olur. Büyük ihtimalle saat 15.00 gibi görülüyor. Maç saatini Türkiye Futbol Federasyonu belirliyor. Bütün taraftarımızı, efsane taraftarımızı yeni yuvalarına, yeni statlarına davet ediyorum. İnşallah Bandırmaspor maçından alacağımız 3 puan ile yolumuza devam edeceğiz. Bundan sonra Adana Demirspor karşılaşması ve milli takım arası var. Bu arada 3 haftalık bir boşluk doğuyor. Bu süreçte eksiklerimiz tamamen bitmiş olacak. Maç biletlerini resmi siteden duyurusu yapılacaktır. Daha önce kombine ile birlikte fiyatları açıklamıştık. Aşağı yukarı o fiyatlarda olur" dedi.

"HER HAFTA 3 PUAN GİDECEĞİNE 1 HAFTA GİTSİN"

Göztepe maçının ardından verilecek cezalar hakkında da konuşan Başkan Ünal, "Biz her şeyi göze alarak yola çıktık. Her hafta 3 puan silinecekse bir hafta silinsin. Silinmemesi için bütün savunmaları yaptık. Anladığım kararıyla Tahkim Kurulu'na kadar gidecek görünüyor. Cezalarımız daha açıklanmadı. Bugün ceza aldığımızda sonuna kadar Tahkim Kurulu'na götüreceğiz. Çok ciddi hakem hataları uğruyoruz. Ligin başladığından bu yana kadar böyle oldu. Bu iş son noktasına gelmişti. Eskişehirspor'un büyük camiasının hakkını yedirme gibi bir lüksümüz yok. Biz Eskişehirsporluluk duruşunu sonuna kadar gösteririz" diye konuştu.

Kaynak:IHA