Bariyer otomobilin camından ok gibi saplandı

Bariyer otomobilin camından ok gibi saplandı
Samsun'da hemzemin geçitte trenin geçişi sırasında inen bariyer, otomobilin ön camından ok gibi saplanıp şoför mahallinin yan camından dışarı çıktı.

Samsun'da hemzemin geçitte trenin geçişi sırasında inen bariyerin otomobilin ön camından ok gibi saplanıp şoför mahallenin yan camından dışarı çıkması sonucu meydana gelen kazada, araç sürücüsü emniyet kemeri takılı olduğu için kazayı yara almadan atlattı.

Kaza, İlkadım ilçesi Kılıçdede Mahallesi Atatürk Bulvarı'nda gece saat 03.30 sıralarında meydana geldi.

bariyer-otomobilin-camindan-ok-gibi-saplandi-3.jpg

Edinilen bilgiye göre, Belediyeevleri istikametinden Cumhuriyet Meydanı istikametine seyir eden Ömer Lütfi Yavuz idaresindeki 34 GB 5935 plakalı otomobil, hemzemin geçide yaklaştığı sırada Devlet Demir Yolları'na (DDY) ait yük treninin geçişi için yol ortasındaki bariyer indi. Beriyeri son anda fark eden araç sürücüsü frene basınca yağmur yağışı dolayısıyla kaygan zeminde aracıyla savruldu. Otomobilin çarptığı bariyer ok gibi ön camdan girip şoför mahallindeki yan camdan dışarı çıktı.

bariyer-otomobilin-camindan-ok-gibi-saplandi-4.jpg

Araç sürücüsü Ömer Lütfi Yavuz, emniyet kameri takılı olduğu için kazayı yara almadan atlattı. Olayı yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri, bariyeri keserek aracın içinden çıkarttı. Trafik polisi de karayolunu araç trafiğine kapatıp yük treninin kontrollü bir şekilde geçişini sağladı.

bariyer-otomobilin-camindan-ok-gibi-saplandi-2.jpg

bariyer-otomobilin-camindan-ok-gibi-saplandi-5.jpg

bariyer-otomobilin-camindan-ok-gibi-saplandi-6.jpg

bariyer-otomobilin-camindan-ok-gibi-saplandi-7.jpg