Bariyerler Gülçin Ölünce Yapıldı

Bariyerler Gülçin Ölünce Yapıldı
Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) önündeki durakta beklerken bir aracın altında kalarak hayatını kaybeden üniversite öğrencisi Gülçin Plevne’nin ölümünün ardından durak önüne bariyerler yapıldı.

Trabzon’da 10 gün önce meydana gelen trafik kazasında Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) C Kapısı önündeki durakta beklerken bir aracın altında kalarak hayatını kaybeden üniversite öğrencisi Gülçin Plevne’nin ölümünün ardından durak önüne bariyerler yapıldı.

Trabzon’da 3 Kasım günü Rize istikametine gitmekte olan Rahim D. yönetimindeki 61 AP 023 plakalı araç, aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu kontrolden çıkarak Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) C Kapısı önündeki durakta bekleyen 2 öğrenciye çarpmış ve kazada aracın altında kalarak ağır yaralanan KTÜ Orman Fakültesi 4. sınıf öğrencisi Gülçin Plevne (24) hayatını kaybetmişti.

Olaydan 1 hafta sonra Karayolları ekipleri tarafından kazanın yaşandığı bölgeye ve durağın bulunduğu alana bariyerler yapılırken, Plevne’nin arkadaşları “Türkiye’de bir şeylerin yapılması için illa birilerinin mi ölmesi gerek?” diyerek duruma tepki gösterdiler.

gulcin-olunce-bariyerler-yapildi.jpg