Başarılı Doktordan Anaocağı Rize’ye Veda!

Başarılı Doktordan Anaocağı Rize’ye Veda!
Memur-Sen ve Sağlık-Sen Rize Kadın Komisyonu Başkanı, Rize Kanserle Mücadele ve Yaşam Derneği Başkanı Dr. Nilüfer Emen’in anaocağı Rize’den Ankara’ya tayini çıktı.

Yaklaşık 10 yıldır anaocağı Rize’de başarılı bir şekilde aile hekimliği yapan, başkanlığını yaptığı Rize Kanserle Mücadele ve Yaşam Derneği ile kanser hastalarına yönelik psikolojik ve sosyal destek sağlamak, ailelerine moral vermek amacıyla başta manevi destek ve ücretsiz psikoterapi hizmetlerinin yanında "Kutsal Topraklarda Manevi Şifa" projesi gibi birçok projeyi hayata geçiren ve başarısıyla her kesim tarafından takdir edilen Memur-Sen ve Sağlık-Sen Rize Kadın Komisyonu Başkanı Dr. Nilüfer Emen’in eş durumu nedeniyle tayini, Başkent Ankara’ya çıktı. Yeni görev yerine gitmeye hazırlanan Dr. Emen, anaocağı Rize’den ayrılmadan önce veda ziyaretlerinde bulundu.

memur-sen-ve-saglik-sen-rize-kadin-komisyonu-baskani,-rize-kanserle-mucadele-ve-yasam-dernegi-baskani-dr.jpg

Ziyaretleri kapsamında Rize Valisi Kemal Çeber başta olmak üzere kamu kurum ve kuruluşları ile STK’lara da ziyarette bulunan Dr. Emen’e İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Tepe tarafından başarılı ve özverili çalışmaları dolayısıyla teşekkür belgesi verildi, Memur Sen ve Sağlık Sen Rize Şubesi tarafından onuruna veda programı düzenlendi.

Vali Çeber, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdikten sonra “Rize Kanserle Mücadele ve Yaşam Derneği başkanlığınız süresince kanserle mücadelede toplumu bilinçlendirmek ve kanser taramalarının önemi hakkında farkındalık oluşturmak amacıyla yürüttüğünüz özverili çalışmalardan dolayı size teşekkür ederim. Yeni görevinizde kolaylıklar ve başarılar dilerim” dedi.

memur-sen-ve-saglik-sen-rize-kadin-komisyonu-baskani,-rize-kanserle-mucadele-ve-yasam-dernegi-baskani-dr.-nilufer-emen’in-anaocagi-rize’den-ankara’ya-tayini-cikti-(5).jpg

İl Sağlık Müdürü Dr. Tepe de Dr Emen’in Rize’de başarılı çalışmalarda yer aldığını ifade ederek, yeni görev yerinde kendisine başarılar diledi.

memur-sen-ve-saglik-sen-rize-kadin-komisyonu-baskani,-rize-kanserle-mucadele-ve-yasam-dernegi-baskani-dr.-nilufer-emen’in-anaocagi-rize’den-ankara’ya-tayini-cikti-(4).jpg

Öte yandan Dr. Emen’in tayini, hem uzun suredir destek olduğu hastalarını ve hasta ailelerini hem de mesai arkadaşlarını çok üzdü.

memur-sen-ve-saglik-sen-rize-kadin-komisyonu-baskani,-rize-kanserle-mucadele-ve-yasam-dernegi-baskani-dr.-nilufer-emen’in-anaocagi-rize’den-ankara’ya-tayini-cikti-(2).jpgmemur-sen-ve-saglik-sen-rize-kadin-komisyonu-baskani,-rize-kanserle-mucadele-ve-yasam-dernegi-baskani-dr.-nilufer-emen’in-anaocagi-rize’den-ankara’ya-tayini-cikti-(1).jpgmemur-sen-ve-saglik-sen-rize-kadin-komisyonu-baskani,-rize-kanserle-mucadele-ve-yasam-dernegi-baskani-dr.-nilufer-emen’in-anaocagi-rize’den-ankara’ya-tayini-cikti-(3).jpg