Başbakan Binali Yıldırım Trabzon'da

Başbakan Binali Yıldırım Trabzon'da
Başbakan Binali Yıldırım, Trabzon ve Rize'de bugün gerçekleştireceği bir dizi program için öğle saatlerinde Başbakanlığa ait özel uçakla ve beraberindeki bakanlarla birlikte Trabzon'a geldi.

Trabzon ve Rize'deki programları için Başbakanlık uçağıyla Trabzon Havalimanı'na gelen Yıldırım'ı, Trabzon Valisi Yücel Yavuz, Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon ve bölge illerinin milletvekilleriyle diğer ilgililer karşıladı.

binali-yildirim-trabzonda.jpg

Yıldırım ile Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı da Trabzon'a geldi.

basbakan-binali-yildirim-trabzonda-(2).jpg

 

Başbakan Yıldırım, karşılama törenin ardından beraberindekilerle Başbakanlık otobüsüyle yol boyunca vatandaşları selamlayarak, Gülbaharhatun Mahallesi'ndeki Gülbahar Hatun Camisi'ne geldi. 

Cami girişinde vatandaşları selamlayan Yıldırım ve beraberindekiler, burada cuma namazını kıldı.

Başbakan Yıldırım, namaz sonrası cami içindeki Gülbahar Hatun Türbesi'ni ziyaret ederek dua etti.

Çıkışta kendisini bekleyenleri selamlayan Yıldırım, kısa süre sohbet ettiği vatandaşlarla fotoğraf çektirdi.

basbakan-binali-yildirim-trabzonda-(3).jpg

Başbakan Yıldırım'ın namaz sonrasında Trabzon Valiliği'ni ziyaret etmesi ardından da Atatürk Alanı'nda halka hitap etmesi bekleniyor. Başbakan Binali Yıldırım daha sonra da helikopterle Rize'nin İkizdere ilçesine geçerek "Ovit Tüneli Işık Göründü Töreni'ne katılacak.

basbakan-binali-yildirim-trabzonda-(1).jpgbasbakan-binali-yildirim-trabzonda-(4).jpg

basbakan-binali-yildirim-trabzonda-(5).jpg

basbakan-binali-yildirim-trabzonda.jpg

basbakan-binali-yildirim-trabzonda-001.jpg

basbakan-binali-yildirim-trabzonda-002.jpgbasbakan-binali-yildirim-trabzonda1.jpgbasbakan-binali-yildirim-trabzonda2.jpg