Başbakan Davutoğlu, Cuma günü Ak Parti Trabzon mitingine katılacak

Başbakan Davutoğlu, Cuma günü Ak Parti Trabzon mitingine katılacak
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Trabzon Milletvekili Adayı Süleyman Soylu, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun 22 Mayıs Cuma günü düzenlenecek olan Ak Parti Trabzon mitingine katılacağını açıkladı.

Soylu, Yomra ilçesi Kaşüstü Mahallesi Şana mevkisindeki Seçim İrtibat Bürosu’nun açılışında yaptığı konuşmada, bir markalar şehir olan Trabzon’da da çok önemli projeler yapacaklarını ifade etti.

Trabzon’da yapacakları projelerle ilgili yaklaşık 1 aydır hazırlık yaptıklarını ifade eden Süleyman Soylu, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun bu dev projeleri 22 Mayıs Cuma günü düzenlenecek AK Parti Trabzon mitinginde halka açıklayacağını söyledi.

Soylu, efendi olmaya değil hizmetkar olmaya geldikleri, önümüzdeki 4 yılın sonunda herkesin rızasını almak istediklerini ve kendilerine güvenilmesini isteyerek, önümüzdeki genel seçimlerde seçmenlerden AK Parti’ye destek olmasını talep etti. Seçim irtibat bürosuna gelirken partililer tarafından meşaleler ile karşılanan Soylu konuşmasının ardından kurdele keserek seçim irtibat bürosunun açılışını gerçekleştirdi.