Başbakan Destek Verdi Hacıosmanoğlu Volkan'ı affediyor!

Başbakan Destek Verdi Hacıosmanoğlu Volkan'ı affediyor!
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın dün Volkan'a destek vermesinin ardından Trabzonspor Kulubü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Volkan'ı göndermiyor!

Maç sonrası “Davranışı kabul edilemez” diyen ve yıldız oyuncuyu göndereceğini ima eden Hacıosmanoğlu, fikir değiştirdi. Başkan, Volkan’ı affedecek ancak yaptığı hareketi de cezasız bırakmayacak.

Maç sonrası özel bir televizyon kanalına bağlanan İbrahim Hacıosmanoğlu, “Mahallede misket oynamıyoruz. Volkan’ın davranışı kabul edilemez. Bunu yapanın yanımızda yeri yok” demişti. Başkan sert tutumunun sürdüğünü dün yaptığı açıklamayla da belli etti. Resmi siteden yapılan yönetim kurulu açıklamasında, söz konusu kişilerin ahlaksızca davrandığı, bu kişilerle ilgili kanuni işlemler başlatılacağı belirtildi. Ancak Trabzonspor forması taşıyan bir oyuncunun böyle davranamayacağı ve en kısa zamanda kendisiyle ilgili ciddi kararlar alınacağı vurgulandı.

AKÇAY ARAYA GİRİNCE

Fakat teknik direktör Mustafa Reşit Akçay ve takım arkadaşlarının Volkan’dan yana tavır alması, başkanın fikrini değiştirdi. Yıldız oyuncunun gönderilmesinden yana olduğu söylenen İbrahim Hacıosmanoğlu’nun, Volkan Şen’i affedeceği öğrenildi. Yetenekli orta saha ile baş başa bir görüşme yapmaya hazırlanan Hacıosmanoğlu’nun, bordo-mavilileri sahada yalnız bırakan Volkan’a mutlaka bir ceza vereceği, fakat daha sonra affedeceği ifade edildi.