Başbakan Erdoğan Bakan Hayati Yazıcı'nın Oğlunun Düğününe Katıldı

Başbakan Erdoğan Bakan Hayati Yazıcı'nın Oğlunun Düğününe Katıldı
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı’nın oğlunun düğün törenine katıldı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı’nın oğlu Mustafa Yazıcı ile işadamı Mehmet Cevheri’nin kızı Mina Cevheri’nin düğün törenine katıldı.

Başbakan Erdoğan, Wow Otel’de Mustafa Yazıcı ve Mina Cevheri çiftinin düğün törenine katıldı. Burada yaklaşık 1.5 saat kalan Erdoğan, daha sonra Üsküdar Kısıklı’daki konutuna geçti.

Düğün töreninde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım ile Çevre Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar ile iş dünyasından birçok isim yer aldı.

Törende sadece Anadolu Ajansı (AA) muhabirinin görüntü almasına izin verildi.

basbakan-erdogan-bakan-hayati-yazicinin-oglunun-dugunune-katildi.jpg

Düğünde çiftin nikahını İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş kıyarken, TBMM Başkanı Çiçek ile Başbakan Erdoğan nikah şahitliği yaptı.

2023 demiyorum, 2071 diyorum

Çiçek, daha sonra evlilik cüzdanını Başbakan Erdoğan'a verdi. Erdoğan da cüzdanı çifte vermeden önce, ''üç çocuk'' vurgusu yaparak, ''Biz şimdi kendilerinden 2071'in inşasını yapacak nesiller bekliyoruz. 2023 demiyorum, 2071 diyorum'' şeklinde konuştu.

Eski bakanlardan Necmettin Cevheri ise evlenen gençleri dualarla uğurladıklarını belirterek, çifte, birbirlerinin elini sımsıkı tutmalarını öğütledi.

basbakan-erdogan-bakan-hayati-yazicinin-oglunun-dugunune-katildi-1.jpg