Başbakan Erdoğan MHP Rize'ye Teşekkür Edecek

Başbakan Erdoğan MHP Rize'ye Teşekkür Edecek
MHP Rize İl Başkanı O. Cem Kazmaz, 10 senedir iktidar nimetlerinden zerre kadar nasibini almamış Rize’nin, MHP Belediyeciliğinde Başbakan Erdoğan’dan teşekkür alacağını kaydetti.

MHP Rize İl Başkanı Osman Cem Kazmaz, partisinin Rize Belediye Başkan ve Başkan Yardımcısı adaylarını muhtarlara tanıttı. Kazmaz, burada yaptığı açıklamada Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı'nın Başbakan Erdoğan'ın Rizeli olmasına rağmen Ak Parti iktidarından zerre kadar yararlanmadığına vurgu yaparak Rize'nin makus talihinin MHP Belediyeciliği ile değişeceğini ve MHP Belediyeciliği döneminde Rize'de yapılacak hizmetlerden dolayı Başbakan Erdoğan'ın kendilerine teşekkür edeceğini ifade etti.

mhp-rizede-muhtarlara-kahvalti-(7).jpg

30 Mart 2014 tarihinde yapılacak yerel seçimler öncesi  Rize’de mahalli idareler seçimi için yasal takvimin açıklanması ile ilk resmi Belediye Başkan Adayını açıklayan Milliyetçi Hareket Partisi, Rize’deki Mahalle Muhtarlarına Dr. Sofram Restaurant’da bir kahvaltı verdi. Kahvaltıya MHP Rize İl Başkanı Osman Cem Kazmaz,  MHP Rize Belediye Başkan Adayı Uzm. Dr. Zelkif Akgül, MHP Rize Belediye Başkan Yardımcısı Adayları İnşaat Yüksek Mühendisi Murat Yazıcı, Fahrettin Erbaş, MHP Rize Belediye Meclis Üyesi Adayları, Rize Muhtarlar Federasyonu Başkanı Mustafa Erbaş ile çok sayıda Mahalle Muhtarı ve Basın Mensubu katıldı.

mhp-rizede-muhtarlara-kahvalti-(1).jpg

mhp-rizede-muhtarlara-kahvalti-(10).jpg

MHP Rize İl Başkanı Osman Cem Kazmaz, burada yaptığı açıklamada, MHP’nin Rize’de adayını açıklayan ilk parti olduğunu hatırlatarak MHP’nin Rize’de AKP’nin tek alternatifi olduğunu söyledi.

Kazmaz, maalesef 10 senedir iktidar nimetlerinden zerre kadar nasibini almamış bir Rizemiz var. Bu Rizemizin makus talihinin değiştirilmesi için 30 Mart seçimleri bir şanstır. Kesinlikle bunun iktidar ile alakalı olduğunu düşünmüyoruz. Eğer iktidar partisinin belediye başkanı ile bir şeyler yapılıyor olsaydı Rize’deki bu çarpık manzaralara, olumsuz manzaralara şahit olmazdık. Rize örnek bir kent olurdu. Maalesef Rize şu anda Türkiye’de çarpık kentleşme anlamında sosyal donatısı olmayan, insanların sosyal ve kültürel anlamda hiçbir şeyi olmayan bir kent görünümündedir. İktidar nimetlerinden hiçbir şekilde nasibini almamış. Belediyecilik bir kadro işidir belediyecilik bilgi birikim işidir. Hazırladığımız projelerin hayata geçirilmesi noktasında hükümet taleplerimize karşı kayıtsız kalamayacak. Rize’nin hak ettiği noktaya gelmesi için Rizelilere hizmet amaçlı hazırlanan bu projeleri Sayın Başbakan, Sayın Bakan ve Sayın Milletvekilleri de destekleyecek. Projelerimiz hayata geçirildikçe Sayın Başbakan’da memnun olacak ve bize teşekkür edecek. Kendisinin hemşerisi olduğu Rize’nin makus talihini değiştireceğiz." diye konuştu.

mhp-rizede-muhtarlara-kahvalti-(8).jpg

Rize’yi hak ettiği yere taşımak için bu hizmet yarışına girdik ve halkımızdan oy istiyoruz. Rize’de seçim MHP ve AKP arasında geçiyor. Rize’de AKP’nin yegâne alternatifi MHP’dir. Bunun dışındaki senaryolar gerçek dışıdır. Rize’nin Değerli Duayen Siyasilerini istismar ederek, asılsız senaryolar üreterek Rize’de tabelası bulunmayan hareketleri canlandırma, halkı kandırma gayretleri boşunadır. Rize’de yüzde 90 oranında bir sağ oy var. Bu oy MHP ve AKP arasında dağılacak. MHP olarak kimse ile ittifak yapmayacağız. Biz Türk milleti ile sandıkta ittifak arayarak Rize Belediyesi başta olmak üzere diğer belediyelerimizi kazanarak milletimize hizmet edeceğiz ve bu şekilde AKP’nin yıkım ile Türk Milletini çözme projelerine dur diyeceğiz” dedi.

mhp-rizede-muhtarlara-kahvalti-(2).jpg

mhp-rizede-muhtarlara-kahvalti-(5).jpg

Kazmaz, kendilerinin üstün vizyon ve donanıma sahip projelerini hayata geçirmek için 2015 Genel Seçime kadar mevcut Sayın Başbakan’ın, Sayın Bakan’ın ve Sayın Rize Milletvekillerinin kendilerine yardımcı olacağını, 2015 yılı Genel Seçimlerinden sonra ise iktidara gelecek Hükümetin Başbakanı Sayın Dr. Devlet Bahçeli Bey’in gerçek bir Rizeli olarak desteğini sağlayacaklarını, o dönemde de Rize’nin Türk Milliyetçisi Bakanları ve Milletvekilleri olacağını, 2015 yılına kadar da projeler hayata geçtikçe mevcut Başbakan’ın kendilerine teşekkür edeceğini ifade etti.

mhp-rizede-muhtarlara-kahvalti-(6).jpg

Kazmaz’ın açıklamalarının ardından MHP Rize Belediye Başkan Adayı Uzm. Dr. Zelkfi Akgül, proje tanıtımında gerçekleştirilmesi vaat edilen; Rize Sahil Projesi, turizm master planı, çöp yakma tesisi, havaalanı projesi, havadan giden hafif tren projesi, kentsel dönüşüm projesi, sosyal projelerin, tarihi ve kültürel projelerin, eski orta caminin taşınması, saat kulesi inşaatı, turistik hamam kurulması, okçuluk gibi sporların geliştirilmesi ve yamaçların imara açılması gibi düşünülen 53 projeyi muhtarlara tanıttı.

mhp-rizede-muhtarlara-kahvalti-(9).jpg

AKP Karşısında birlikte hareket etmek gerekir
...

Yemeğe katılan CHP Eski İl Yönetim Kurulu üyesi Muhtar Cengiz Şafak, Türkiye’de bölücülüğe karşı yeni bir kurtuluş hareketi başlatıldığını belirtti. Şafak, “Türk Milletinin değerlerine sahip çıkan, Atatürkçü, Milliyetçi olan herkes parti ayrımı yapmaksızın birlikte hareket etmesi gerekir. Şu an Rize’de AKP’nin karşısında en güçlü aday MHP Belediye Başkan Adayı Dr Zelkif Akgül’ dür. Bu nedenle siyasi parti ayrımı yapmadan AKP’li olmayanlar MHP’nin yanında yer almalıdır” dedi.

mhp-rizede-muhtarlara-kahvalti-(3).jpg