Başbakan Erdoğan Rize Yolcusu

Başbakan Erdoğan Rize Yolcusu
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, babaocağı Rize yolcusu…

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 30 Mart yerel seçimlerinden sonra ilk kez Rize’ye gelme ihtimali doğdu. Başbakan Erdoğan’ın 23-24 Mayıs tarihlerinde Rize’ye gelmesi bekleniliyor. Erdoğan’ın programında bir değişiklik olmazsa 30 Mart seçimlerinde yüzde 67,8 oy oranıyla Türkiye 1.'si olan Rize’de ve Kendirli Beldesi’nde de teşekkür amaçlı ziyarette bulunacağı öğrenildi.

Rize Valiliği ve Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi’nin himayeleriyle Tevfik İleri Eğitim Kültür ve Sanat Derneği (TİEDER)’in 23-24 Mayıs tarihleri arasında Rize’de düzenleyeceği Tevfik İleri Sempozyumu’nun da yer aldığı “İleriye Doğru, Tevfik İleri’yi Anma Etkinlikleri”ne Başbakan Erdoğan’ın da katılması bekleniliyor.

Başbakan Erdoğan'ın Mayıs ayı sonu programında Rize ziyaretinin yer aldığı öğrenilirken Erdoğan'ın programında değişiklik olmaması halinde Rize ziyareti kapsamında 30 Mart seçimlerinde Kendirli Belediyesi'ni Ak Parti'nin kazanması dolayısıyla Kendirli Beldesi'ne giderek Kendirli'deki teşekkür mitinginde Kendirlililere seslenecek.

Başbakan Erdoğan, 21 Mart'taki Rize Mitinginde Ak Parti'nin Kendirli'de seçimi kazanması halinde Kendirli'ye teşekkür ziyaretinde bulunacağını söylemişti.