Başbakan Erdoğan Rize'ye Geliyor -ÖZEL-

Başbakan Erdoğan Rize'ye Geliyor -ÖZEL-
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Rize'ye geliyor. İşte Erdoğan'ın Rize'ye geleceği tarih:

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, bazı programlara katılmak üzere Rize'ye geleceği öğrenildi. Başbakan Erdoğan'ın programında büyük bir değişiklik olmazsa Erdoğan, Kasım Ayında Rize'de olacak.

olay53 haber muhabirimizin edindiği bilgiye göre, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 10 Kasım Cumartesi günü Ankara'daki 10 Kasım törenlerine katıldıktan sonra aynı günün akşamı Rize'ye gelecek ve Güneysu ilçesindeki baba ocağına geçecek.

KENDİ ADINI TAŞIYAN ÜNİVERSİTE'DEN ERDOĞAN'A FAHRİ DOKTORA

Pazar gününü dinlenerek geçirecek Erdoğan'ın, Pazartesi günü Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi'nin 2012 - 2013 Akademik Yılının Resmi Açılış Törenine katılacağı ve burada Üniversite Senatosu tarafından kendisine Fahri Doktora Ünvanının verileceği bilgisine  ulaşan olay53 haber muhabirimiz, Erdoğan'ın daha sonra Rize ve Kalkandere'de bazı açılışlara katılacağı bilgisine ulaştı.

RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ'NDEN RECEP TAYYİP ERDOĞAN'A FAHRİ DOKTORA ÜNVANI

Başbakan Erdoğan'a "Siyasi kariyerinin her aşamasındaki büyük başarıları, başbakanlığı dönemlerinde Türk demokrasisinin istikrarına olan katkıları, Türk ve dünya siyasetine kazandırdığı yeni açılımlar, medeniyetler ittifakına verdiği destek, dünyada barış ve demokrasinin zirvesi için gösterdikleri üstün gayret, Türkiye'nin bölgesinde etkin ve yol gösterici bir ülke olmasında her türlü takdirin üzerindeki çabaları ve Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi'nin kuruluş aşamasından bugüne kadar gösterdiği destek dolayısıyla" Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörlüğü tarafından fahri doktora  'Onursal Doktora' ünvanı verilmesi çalışmaları daha önceden başlatılmıştı.

olay53 - ÖZEL -