Başbakan Erdoğan Valilik Önünde de Hemşerilerine Hitap Edecek

Başbakan Erdoğan Valilik Önünde de Hemşerilerine Hitap Edecek
12 Haziran'da Rize Belediyesi önünde hemşerileriyle buluşacak olan Başbakan Erdoğan, bir gün sonra Rize Valiliği önünde hemşerilerine seslenecek.

Rize, Artvin ve Trabzon’da ziyaretlerde bulunmak üzere 12 Haziran Perşembe akşamı Rize’ye gelecek olan Başbakan Erdoğan, aynı akşam saat 21.00’da Rize Belediye Binası önünde hemşerilerine hitap edecek.

CUMA GÜNÜ RİZE VALİLİĞİ ÖNÜNDE TOPLU AÇILIŞ TÖRENİ

Geceyi Güneysu'da geçirecek olan Başbakan Erdoğan'ın Cuma Namazını Güneysu'da kılması beklenilirken, Erdoğan, Cuma Namazı'ndan sonra 14.00’te Rize Valiliği önünde düzenlenecek toplu açılış töreninde hemşerilerine seslenecek.

30 Mart seçimlerinden sonra ilk kez Rize’ye gelecek olan Başbakan Erdoğan, 30 Mart seçimlerinde verdikleri destekten ve Türkiye birinciliğinden dolayı Rizeli hemşerilerine teşekkür edecek.  Cumartesi gününü Artvin ziyaretine ayıran Erdoğan’ın Pazar günü ise Trabzon’a gideceği öğrenildi.

KENDİRLİ ERDOĞAN’I BEKLİYOR

Öte yandan Başbakan Erdoğan’ın Rize ziyareti kapsamında Kendirli Beldesi’ne giderek Kendirli halkına teşekkür mitingi yapması bekleniyor.

Erdoğan, 30 Mart seçimleri öncesi Rize mitinginde vatandaşlara seslenirken, sahneye davet ettiği Kendirli Belde Belediye Başkan Adayı Alaattin Serdar'a "Alaattin bak eğer işi bitiremezsen kendini orada ağaca as. Açık ara ona göre" sözlerini sarfetmiş ve Kendirli’nin Milli Görüşten alınması halinde ilk Rize ziyaretinde Kendirli’ye teşekkür ziyaretinde bulunacağını kaydetmişti.

Kendirlililer şimdi Başbakan Erdoğan’ın beldeye yapacağı ziyareti heyecanla bekliyor: