Başbakan Erdoğan'dan Reşat Kasap'a Ödül

Başbakan Erdoğan'dan Reşat Kasap'a Ödül
30 Mart seçimlerinde Türkiye rekoruyla il belediye başkanı seçilen Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından ödüllendirildi.

Ankara’da düzenlenen Ak Parti Belediye Başkanları Değerlendirme toplantısında 30 Mart yerel seçimlerinde en  yüksek oy oranıyla seçilen belde,ilçe, il ve büyükşehir belediye başkanları Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından plaketle ödüllendirildi.

AK Partili belediye başkanlarının katıldığı "AK Parti Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı" Rixos Otel'de düzenlendi. Toplantıya 48 il, 563 ilçe ile 213'ü belde olmak üzere 824 belediye başkanı katıldı. Başbakan Erdoğan, konuşmasının ardından Yerel ve Mahalli seçimlerde en yüksek oy alarak seçilen büyükşehir, il, ilçe ve belde belediye başkanlarına plaket takdim etti.

Toplantıya katılan Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap’a, 30 Mart yerel seçimlerinde Rize ilinin il belediyeleri arasında en yüksek oy oranıyla seçilmesi dolayısıyla Başbakan Recep Tayyip Erdoğan plaket takdim etti.

Rize, 30 Mart'taki yerel seçimlerde yüzde 67.8 oy oranıyla Türkiye birincisi olmuştu.

resat-kasap-erdogan-2.jpg

resat-kasap-erdogan-1.jpg

erdogandan-resat-kasapa-odul-1.jpg