Başbakan Erdoğan'ın Baba Ocağı Yeniden Turan'a Emanet

Başbakan Erdoğan'ın Baba Ocağı Yeniden Turan'a Emanet
Başbakan Erdoğan'ın baba ocağı Rize'nin Güneysu ilçesinde seçime giden Ak Parti'de Halil Turan yeniden ilçe başkanlığına seçildi

AK Parti Güneysu İlçe Başkanlığı 4. Olağan Kongresi Güneysu Öğretmen evinde yapıldı. Tek liste ile gidilen kongrede mevcut başkan Halil Turan yeniden ilçe başkanlığına seçildi.

Kongreye Rize Milletvekilleri Hasan Karal ve Nusret Bayraktar, AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder ve partililer katıldı.

ak-parti-guneysu-kongresi-2.jpg

ak-parti-guneysu-kongresi-5.jpg

Rize Milletvekili Hasan Karal kongrede yaptığı konuşmada "Bir dünya lideri olan Recep Tayyip Erdoğan'ın memleketi olan Güneysu bizler için her zaman ayrı bir yerdedir. Güneysu İlçe Teşkilatımızda bu durum dolayısıyla bizler için özeldir. Kendilerine bu güzel çalışmalarından ötürü çok teşekkür ediyorum. Güneysu İlçe Başkanımız Halil Turan'ı tekrar tebrik ediyorum" dedi. 

ak-parti-guneysu-kongresi-hasan-karal-1.20120212195316.jpg

hasan-karal.20120212195241.jpg"Sizler bizlere destek vermeseydiniz bizler bu güzel hizmetleri veremezdik. Her şey gelip geçicidir önemli olan arkada hoş bir seda bırakabilmektir." diyen Milletvekili Karal, sözlerini "Bizim siyasette varlık sebebimiz budur. Sizlerle beraber bu güzel çalışmaları yapıyoruz. Ben burada bu güzel samimi ortamı kurduğunuz için bir Güneysulu olarak sizlerle gurur duyuyorum. Çünkü sizler bu ülkenin en önemli liderini aranızdan çıkarmış bir topluluksunuz." şeklinde tamamladı.

nusret-bayraktar.20120212195944.jpgRize Milletvekili Hasan Karal'dan sonra konuşan diğer Rize Milletvekili Nusret Bayraktar ise "Güneysu başta olmak üzere sizlere yeni bir görev yükleniyor. Bu kongre bittikten sonra çalışmalarımıza tazelenen kanımız ile devam edeceğiz. Bu bizim borcumuzdur. Birlik ve beraberliğimizin şükrünü, milletimize hizmet ederek göstereceğiz" dedi.

hikmet-ayar.20120212200040.jpgSon olarak kürsüye çıkan AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar ise yaptığı konuşmada "Dördüncü olağan Güneysu İlçe Başkanlığı kongremizin şehrimize ve Güneysu'ya hayırlı olmasını Yüce Allah'tan niyaz ediyorum. Güneysu'da oy oranlarımız belli. Yüzde yüz oy olamaz. Bu durum diğer partilere haksızlık olur ama Güneysu için yüzde doksan hedefimizdir. Gücümüz buna yeter derecededir. Buna inanmasam bunu söylemezdim. Her Rizelinin AK Partili olmaya hakkı vardır bizler bu hakkı adalete kavuşturmak için çalışıyoruz ve bu yolda çalışmalarımıza devam edeceğiz" dedi.

İŞTE YENİ YÖNETİM KURULU LİSTESİ

Halil Turan başkanlığındaki Güneysu ilçe teşkilatı şu isimlerden oluştu: Adnan Peçe, Mehmet Akif Karslı, Hasan Mercan, Şerife Hekim, Sadık Kandemir, İsmail Erdoğan, Osman Ak, Memiş Yazıcı, Hülya Fişek, Hanefi Büyük, Ahmet Türk, Mustafa Kalender, Osman Azaklı, Seyfullah Demirkan.

ak-parti-guneysu-kongresi-1.jpg

ak-parti-guneysu-kongresi-3.jpg

halil-turan-ak-parti-guneysu-ilce-baskani.20120212195433.jpgYeniden Ak Parti Güneysu ilçe başkanlığına seçilen Halil Turan yaptığı teşekkür konuşmasında, "Görev aldığımız sürece üzerimize düşeni en iyi şekilde yaptık. Bundan sonrada tazelenen kadromuz ile her zaman olduğu gibi en üstün hizmeti vatandaşlarımıza sağlamak adına durmadan, yorulmadan çalışacağız. Bu zamana kadar emeği geçen bütün arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunuyor, yenilenen teşkilatımıza mensup olan arkadaşlarımızada başarılar diliyorum" dedi.