Başbakan Rize'de Konuştu - VİDEO

Başbakan Rize'de Konuştu - VİDEO
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Rize'de konuşuyor. Erdoğan, Kılıçdaroğlu'na Bay Kemal diyerek seslendi. Erdoğan Kılıçdaroğlu'nu ve eski Genel Başkanı Baykal'ı din istismarcılığıyla suçladı.

Erdoğan, muhalefete yüklendi. MHP'nin CHP'nin diliyle konuştuğunu söyledi. CHP,MHP ve BDP'nin ruh üçüzü olduklarını savundu.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Rize partisince düzenlenen referanduma 'evet' mitinginde halka hitap ediyor. Başbakan Erdoğan'ın açıklamaları şöyle:

erdogan-rize-2.20100810153539..jpg

"Biz insanlar arasında ayrım yapmayız. Bizim yaklaşımımız budur."

"Türkiye batının kendisine biçtiği rolu aştı. Türkiye mi Avrupa'ya muhtaç, Avrupa mı Türkiye'ye muhtaç"

"Rize kararını verdi. Bu sefer daha fazla oy oranı çıkacak inşallah"

miting-rize-1.20100810153606..jpg

miting-rize.20100810153631..jpg

"Bizi çetelerle durdurmak istediler. Kirli tezgahlarla bizi çevirmeye çalışıyorlar."

"Biz kefenimizi yanımıza alarak yola çıktık. "

"Bay Kemal, abdestinden şüphesi olmayanın namazından şüphesi olmaz. Ben belediye başkanlığını CHP'den aldım. Hava kirliliği, su konusunu çözdük."

"Haliç kokudan geçilmiyordu. Artık kıyılarında modern alanlar var. Sen hangi yüzle bizi yolsuzlukla nitelendiriyorsun." 

Biz hortumculara fırsat vermedik çetelere fırsat vermedik biz ayırım yapmadan hizmetlerimizi yerine getiriyoruz. CHP 27 mayısçılara çanak tuttu. MHP neden CHP'nin ağzıyla konuyor. MHP'yi CHP'nin yedeğine koydular.CHP, MHP ve BDP ruh üçüzü oldular. MHP'yi CHP'nin destek kıtası haline getirdiler. Kendi içlerinde çıkan sesleri zavallı olarak değerlendirdiler"

erdogan-rize-053.jpg

"411 oyla geçen eğitim düzenlemesini AYM'ye götüren CHP şimdide ben çözerim diyor. Bay Kemal din istismarı yaptığımı söylüyor. Bay Kemal istismar nedir biliyormusun. İnanmadığın halde inanıyormuş gibi yapman isitismardır."

erdogan-rizede-53.jpg

"Senden öncede eski genel başkanının çarşaflı kadınlara rozet taktınız sonrada bu kadınları otobüste tartakladınız. Samimi değildiniz".

"Beni yüce divana göndereceklermiş . Bay Kemal ne diyorsa Bay Bahçeli de onu söylüyor. Bay Kemal'in babası hayatta olsaydı acaba din istismarı yapan oğluna ne derdi. Evladım CHP'ye genel başkan oldun ama başbakanın maaşını konuşman ne demek, sen memur emeklisi maaşı alıyorsun bende işçi emeklisi maaşı alıyorsun. Seçim için yırtık ayakkabı giyiyorsun.

"Ben Bay Kemal'e memur dedim ama bunu nasıl ranta çevirerim diye düşündü. Çünkü kılavuzu karga. Sen memurken 8 yıl boyunca hep zarar ettirdin Demekki sen başarılı bir bürokrat olamamışsın Akrabanı doldurmaktan başka başarılı olamamışsın."

"CHP'nin tek parti döneminde il başkanları vali demekti ayrıca."