Başbakan Yardımcısı Atalay Rize'de

Başbakan Yardımcısı Atalay Rize'de
Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, bayram tatili için Rize'ye geldi.

Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, Ramazan bayramı tatilini Rize’de geçiriyor.

Rize Valisi Nurullah Çakır ve eşi Cemile Çakır’ın misafirliğinde ailece Çamlihemşim Ayder Yaylası ve Pazar Zilkale’yi gezen, Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, İkindi namazını cemaatle Rize Merkez Şeyh camisinde kıldı.

Rize Valisi Nurullah Çakır’la birlikte cami imamları ve cami cemaati ile tek tek bayramlaşan Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay’a Rizeler cami çıkışında yoğun ilgi ve sevgi gösterdiler. Birçok Rizeli vatandaş Başbakan Yardımcısı Atalay’a, ” Allah sizden razı olsun büyük fedakârlıklarla yürütmüş olduğunuz barış süreci çalışmaları neticesini vermektedir. Bu tarihi çalışmalarınızla çok şükür Türkiye’nin hiçbir şehrine bir yıla yakındır artık şehit haberi gitmiyor. Analar ağlamıyor artık. Bundan böyle hiç ağlamazlar inşallah. Sizi Rize’de görmekten ve Başbakanımızın kabinesinde ki başarılı çalışmalarınızdan dolayı kutluyoruz. Bayramı Rize’de bizimle geçirmenizden dolayı büyük mutluluk duyduk.” dediler.

besir-atalay-rizede-1.jpg

Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay,”Rizeli hemşerilerimin ne kadar misafirperver olduğunu Ankara’dan bilirim. Burada şahsıma gösterdiğiniz ilgi ve sevgi bunu bir kez daha teyit ediyor.  Rize Başbakanımız Sayın Erdoğan’ın memleketi olması nedeniyle bizler için ayrı bir anlam ve önem arz etmektedir. Dünyanın cenneti bu şirin doğa şehrimizin sıcak, çalışkan ve misafirperver insanlarıyla ülkemize çok önemli bir devlet ve millet adamı kazandırmanızdan dolayı sizleri tebrik ediyorum. Rizeliler olarak böyle bir hemşeriye sahip olduğunuz için sizler gibi bizlerde gurur duyuyoruz. Sıcak ve samimi ilginize teşekkür ediyor.  Tüm Rizeli hemşerilerimin ailece ramazan bayramlarını tebrik ediyorum.”dedi. Haber: Bayram Ali Kavalcı-Fotoğraf: Enes Tüfekçi