Başbakan Yıldırım, Rize’den Önce Trabzon’da Halka Hitap Edecek

Başbakan Yıldırım, Rize’den Önce Trabzon’da Halka Hitap Edecek
Ovit Tüneli'nde ilk ışığın görünecek olmasından dolayı Cuma günü Rize’ye gelerek “Ovit Tüneli’nde ışık göründü” törenine katılacak olan Başbakan Binali Yıldırım, Rize programı öncesinde Trabzon’da vatandaşlara hitap edecek.

Başbakan Binali Yıldırım beraberindeki bakanlarla birlikte yarın Trabzon’da Cuma Namazını kıldıktan sonra helikopterle İkizdere ilçesine gelerek Ovit Tüneli önünde düzenlenecek olan “Ovit Tüneli’nde ışık göründü” törenine katılmadan önce Trabzon’da vatandaşlara hitap edecek. Başbakan Yıldırım bu programın ardından saat: 14.00’te Ovit’te düzenlenecek tören nedeniyle Rize’ye gelecek. Başbakan Yıldırım’ın Rize programı ile ilgili detayları Ak Parti Rize İl Başkanı Muhammed Avcı dün açıklamıştı.

AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, yaptığı yazılı açıklamada, Rize'deki açılış ve ziyaretler kapsamında Trabzon'a gelecek Başbakan Yıldırım'ın, beraberindeki İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve diğer bakanlarla Trabzon'da vatandaşlara hitap edeceğini belirtti.

Başbakan Yıldırım'ın, yarın saat 11.00'de Trabzon Havalimanı'nda olacağını ifade eden Revi, şunları kaydetti: "Başbakanımız, Trabzon Valiliğini, Trabzon Büyükşehir Belediyesini, İl Başkanlığımızı ziyaretinin ardından cuma namazını İskenderpaşa Camisi'nde hemşehrilerimizle birlikte kılacaktır. Başbaşkanımız ziyaretlerin ve namazın ardından saat 12.45'te Meydan Parkı'nda vatandaşlarımızla bir araya gelerek onlara hitap edecektir. Başbakanımız ve Bakanlarımızın hemşehrilerimizle buluşmasına tüm vatandaşlarımız davetlidir."

İLGİLİ HABERİMİZ

Avcı, Bütün Rize'yi Ovit'e, Başbakan'ın Programına Davet Etti