Başbakan Yıldırım'ın Saat Saat Rize Programı

Başbakan Yıldırım'ın Saat Saat Rize Programı
Başbakan Binali Yıldırım, Ovit Tüneli'nde ilk ışığın görünecek olmasından dolayı düzenlenecek "Ovit Tüneli'nde Işık Göründü" törenine katılmak üzere bugün Rize'ye gelecek.

Başbakan Binali Yıldırım, beraberindeki bakanlarla birlikte, Rizelilerin 132 yıllık hayalinin gerçekleştiği Ovit Tüneli'nde ilk ışığın görünecek olmasından dolayı düzenlenecek "Ovit Tüneli'nde Işık Göründü" törenine katılmak üzere bugün Trabzon'dan helikopterle Rize'ye gelecek.

Saat: 11.00'da Trabzon'da olması beklenen Başbakan Binali Yıldırım, Trabzon'daki ziyaretlerini tamamladıkan ve Cuma Namazını Trabzon'da kıldıktan sonra saat: 14.00'da Trabzon'dan helikopterle İkizdere ilçesine hareket edecek.

Saat: 14.45'te ise Ovit Dağı Tüneli Sivrikaya Mevkiinde "Ovit Tüneli'nde Işık Göründü" törenine katılacak olan Başbakan Binali Yıldırım, törenin ardından helikopterle Rize'ye hareket edecek ve saat 16.15'te Rize Valiliğini ziyaret edecek.

Bu ziyaretin ardından Başbakan Yıldırım, Saat: 17.00'da Kanaat Önderleri ve Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileriyle Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezinde bir araya gelecek. Toplantının ardından ise saat: 18.00 sıralarında Başbakan Yıldırım, Rize'den ayrılacak.