Olay53.com
21 Mayıs 2012 Pazartesi
Görevden Alınan Fabrika Müdürleri
Rize Valisi Müsteşar Oldu
Rize'nin Kurumlar Vergisi Rekortmenleri Açıklandı
Rize'de Yasak Aşk Cinayeti
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
05 Ocak 2012 Perşembe 09:05

Başbakan Ziyaretinin Ayrıntıları

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Başbakanlık Merkez Binada Rize’den gelen heyeti kabulu medyaya aktarıldı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Başbakanlık Merkez Binada Rize’den gelen heyeti kabul ederek 45 dakika süren görüşme yaptı. Morali ve sağlığı yerinde olan Başbakan Erdoğan'ın, Rize Heyetini görünce daha da keyiflendiği gözlerden kaçmadı.

Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Milli Savunma Bakan Yardımcısı Hasan Kemal Yardımcı, Rize Milletvekilleri Hasan Karal ve Nusret Bayraktar, Rize Valisi Seyfullah Hacımüftüoğlu, Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, Ak Parti Rize Eski Milletvekili Abdulkadir Kart, Rize Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Arif Yılmaz, Rize Ak Parti İl Başkanı Hikmet Ayar, Rize Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu ve Rize Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Erdoğan’dan oluşan heyet Başbakan Erdoğana geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

kyh_8303.jpg

Rize’nin sorunlarının konuşulduğu toplantıda Ovit ve Güney çevre yolu ağırlık kazandı. Rize ile ilgili sorunlar ve çözüm yolları tek tek değerlendirilerek çözüm yolları arandı. Toplantıda ayrıca isminin hiçbir yere verilmesini istemeyen Erdoğan’ın memleketi olması nedeniyle Rize Üniversitesine adının verilmesine olumlu bakmasından dolayı Rize heyeti olarak teşekkür edildi.

basbakan-2.jpg

Başkan Bakırcı’nın Başbakan Erdoğan’a “Rizeli hemşerileriniz sizi merak ediyor, gidince ne söyleyelim” sorusuna Erdoğan; “memleketim ve hemşerilerim benim moral kaynağım, sizleri görmek onları görmek, sizlerle hoş sohbet onlarla hoş sohbet. En kısa zamanda birlikte olmayı arzuluyorum. Onlarla çok daha güçlüyüm. Hepsini hürmetle kucaklıyor ve selamlarımı gönderiyorum” dedi.

basbakan.20120104205014.jpg

Bu haber toplam 884 defa okunmuştur
YORUMLAR
rize
burhan
bu heyet güzel bir iş etmiştir bir araya gelebilmişlerdir bu rizede pek görmediğimiz bir şeydir.fakat sayın başbakanını hazır sağlığı ve keyfi yerinde başbakandan olmuş olan şeyleri tekrar istemektense ,sayın başbakandan 53 ncü hava alanın plakası 53 olan rizeye yakışacağını söylemelerini beklerdim artık bizlerde türkiyede ilklerden olmak istiyoruz denizi doldurarak rize limanında bir havaalanı istiyoruz rizemiz neden bir davos olmasın neden herşeyimiz var deniz kar yayla doğal güzellik adına her şey var.
05 Ocak 2012 Perşembe 11:08
RİZE