Başbakan'ın Evinde Şiddetli Yağmur da Ak Merkezi Durduramadı!

Başbakan'ın Evinde Şiddetli Yağmur da Ak Merkezi Durduramadı!
Başbakan Erdoğan'ın babaocağında Ak Parti Rize Merkez İlçe Teşkilatı şiddetli yağmura aldırmadan çalışmalarına devam etti.

AK Parti Rize Merkez İlçe Teşkilatı, Başbakan Erdoğan’ın hemen hemen tüm mitinglerinde okuduğu ‘Beraber yürüdük biz bu yollarda, beraber ıslandık yağan yağmurda’ şarkısında olduğu gibi Başbakan Erdoğan’ın “Durmak Yok Yola Devam” sloganı hedefiyle Rize’deki şiddetli yağmura rağmen esnaf esnaf, cadde cadde, sokak sokak sokak, kapı kapı dolaşarak Cumhurbaşkanlığı seçimlerine hazırlanıyor.

Ak Parti Rize  Teşkilatı Merkez İlçe Başkanlığı'nın yapmış olduğu seçim programı neticesinde kötü hava şartları ile şiddetli yağmura rağmen  ziyaretlerini sürdürüyor. Programlarda Ak Parti İl Yönetim Kurulu üyeleri, Ak Parti Rize Merkez İlçe Başkanı Sadettin Türüt ve yönetimi, İl Gençlik Kolları üyeleri şehir merkezinde yer alan caddelerde esnaf ziyaretleri yaparak caddelerde  Ak Parti Rüzgarını estirdi.

ak-parti-rize-teskilati-yagmur-camur-demeden-milletin-adami--icin-calisiyor-1.jpg

Yapılan ziyaretlerde esnaflarla bir araya gelen Merkez İlçe Başkanı Sadettin Türüt, esnafların sorunlarını dinleyerek, Cumhurbaşkanlığı seçiminin önemine değindi.

Türüt" Başbakanımızın her mitinginde söylediği şarkı dizelerinde olduğu gibi bugün bizde beraber yürüdük bu yollarda, beraber ıslandık yağan yağmurda. Başbakanımız için ne yapsak azdır. Bu seçim Rize'nin bütün dünyaya evladını hiçbir koşulda yalnız bırakmayacağını göstermesi için bir fırsattır. Rizeliler olarak  Başbakanımıza, Partimize sahip çıktığımızı 30 Mart yerel seçimlerinde gösterdik. Şimdi sıra Cumhurbaşkanlığı seçiminde Rize'nin evladı sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'a bir kez daha yanında olduğumuzu göstermenin ve bunu tüm dünyaya haykırmanın zamanıdır. Kendisine olan gönül bağımızı sadece içimizde yaşamamalıyız onu her koşulda desteklediğimizi göstermek için 10 Ağustos Pazar günü herkesin sandığa gidip vatandaşlık görevini yerine getirmesini rica ediyorum ilk defa halkın iradesiyle tecelli edecek olan bu seçimde herkesin özgür iradesini kullanarak doğru kararı vereceğine inanıyorum. Bu kararı verirken de Başbakanımızın özelde Rize için genelde ise tüm Türkiye ve dünya  için yaptıklarını herkesin düşünerek karar vermesi gerekir. Başbakanımız yeni Türkiye yolunda demokratik, müreffeh öncü ülke sloganıyla çıktığı Cumhurbaşkanlığı yolunda 2023 vizyonunda ileri demokrasiye sahip ülkelerdeki demokrasi standartlarını yakalamış bir Türkiye hedeflemektedir. Sadece siyaseti temsili değil, siyasete katılımı da etkin hale getirecek reformlara imza atmayı düşünen Dünya Liderimize, inşallah en büyük desteğin ana ocağım, baba ocağım dediği Rize'mizden geleceğine inanıyorum. Sayın Başbakanımız siyasi vizyon olarak her zaman "insanı yaşat ki devlet yaşasın" ilkesiyle hareket ederek sosyal devlet politikaları geliştirmiştir. Başbakanlığı döneminde ülkemiz gelişmiş ülkeler arasına girerken sosyal politikalarıyla milletimizin refah seviyesi yükselmiştir. Böylesi bir lider çıkaran Rize'mize şüphesiz Cumhurbaşkanı da çok yakışacaktır. Bu yüzden  ezilenlerin sesi, mazlumların yoldaşı Milletin adamı Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı kendisine yakışır bir oy oranıyla Çankaya'ya taşımamız gerekir, bize yakışanı budur. Rize'nin Başbakanlardan sonra Rizeli bir Cumhurbaşkanı çıkarmasının vakti gelmiştir" dedi.

ak-parti-rize-teskilati-yagmur-camur-demeden-milletin-adami--icin-calisiyor-4.jpg

ak-parti-rize-teskilati-yagmur-camur-demeden-milletin-adami--icin-calisiyor-5.jpg

ak-parti-rize-teskilati-yagmur-camur-demeden-milletin-adami--icin-calisiyor-2.jpg

ak-parti-rize-teskilati-yagmur-camur-demeden-milletin-adami--icin-calisiyor-3.jpg