Başhekim ölü bulundu

Başhekim ölü bulundu
Dün akşamdan beri kendisinden haber alınamayan Gümüşhane’nin Köse İlçe Hastanesi Başhekimi Uzman Doktor Sezgin Demir’in (41) geçirdiği bir trafik kazası sonucu İkisu köyü yakınlarında öldüğü anlaşıldı.

Dün akşamdan beri kendisinden haber alınamayan Gümüşhane’nin Köse İlçe Hastanesi Başhekimi Uzman Doktor Sezgin Demir’in (41) geçirdiği bir trafik kazası sonucu İkisu köyü yakınlarında öldüğü anlaşıldı.

sezgin-demir-trafik-kazasinda-hayatini-kaybetti-(1).jpg

sezgin-demir-trafik-kazasinda-hayatini-kaybetti-(7).jpg

Kendisinden en son dün gece haber alınan ve ardından telefonuna ulaşılamayan Başhekim Demir için İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü, Jandarma, Emniyet ve UMKE ekipleri tarafından Zigana Dağı'nın Köstere köyü mevkiinde arama yapıldı.

İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekiplerinin yol üzerindeki köprüleri kontrolü sırasında Başhekim Demir’in kullandığı 29 DK 663 plakalı otomobile ve Demir’in cansız bedenine Gümüşhane-Trabzon karayolunun İkisu köyü mevkiindeki yol kontrol istasyonu yakınında bulunan Harşit 11 Köprüsü'nün altında ulaşıldı. Demir’in aracının iki köprü arasındaki boşluktan önce köprülere vurduğu ardından da köprü ayaklarının dibine düştüğü anlaşıldı.

sezgin-demir-trafik-kazasinda-hayatini-kaybetti-(2).jpg

Demir’in Tuğba Demir ile resmi nişan işlemleri ve nikah kıymak için izin alarak İstanbul’a ailesinin yanına gittiği önümüzdeki ay da düğün yapacağı öğrenildi. Demir’in birkaç gün önce nikahının kıyıldığı ve eşini Almanya’ya gönderdikten sonra uçakla Trabzon’a gelerek şahsi otomobiline bindiği ve Köse’ye gelmek üzere dün akşam yola çıktığı da edinilen bilgiler arasında.

Arama çalışmalarına İl Sağlık Müdürü Dr. Emre Boşnak’la birlikte katılan Halk Sağlığı Müdürü Dr. Engin Pehlivan, Demir’in yaklaşık 2,5 yıldır Köse İlçe Hastanesinde Başhekim olarak görev yaptığını, 4,5 yıldır da Gümüşhaneliye hizmet verdiğini belirterek, “Dün akşamdan beri kendisinden haber alamıyorduk. Sabahın ilk saatlerinden itibaren arama çalışmalarına başladık. Ne yazık ki İkisu’da cesedi ile karşılaştık. Dürüst, çalışkan bir arkadaşımızdı. Allah rahmet eylesin. Üzgünüz.” dedi.

sezgin-demir-trafik-kazasinda-hayatini-kaybetti-(3).jpg

sezgin-demir-trafik-kazasinda-hayatini-kaybetti-(4).jpg

sezgin-demir-trafik-kazasinda-hayatini-kaybetti-(5).jpg

sezgin-demir-trafik-kazasinda-hayatini-kaybetti-(6).jpg