Başhekim Türüt'ten Başkan Türüt'e Ziyaret

Başhekim Türüt'ten Başkan Türüt'e Ziyaret
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rize Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Hasan Türüt, AK Parti Rize Merkez İlçe Başkanı Sadettin Türüt'ü ziyaret etti.

Ak Parti Rize Merkez İlçe Başkanlığı makamında gerçekleşen ziyarette, Başhekim Doç. Dr. Hasan Türüt, göreve başladığı günden itibaren hedeflerinin  hastalara daha modern ve çağdaş bir sağlık hizmeti vererek, hasta memnuniyetini esas almak olduğunu bu şekilde  marka eğitim ve uygulama ortaya çıkarmak çabası içerisinde çalışmalarını sürdürdüğünü belirtti. Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rize Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ni özellikle ismine layık bir konuma getirme gayretinde olduğunu ifade ederek,  Başkan Sadettin Türüt'e çalışmalarında başarılar diledi.

hasan-turutten-sadettin-turute-ziyaret.jpg

Başkan Sadettin Türüt, Başhekim Doç. Dr. Hasan Türüt'e ziyaretinden duyduğu memnuniyetini dile getirerek, teşekkür etti. Başkan Türüt, sağlık alanında eskiye nazaran yaşanan gelişmelerin hastanelere de yansıdığını bu şekilde hastaların farklı şehirlerde değil de Rize'de daha iyi şartlarda tedavi olduğuna değindi. Başhekim Doç. Dr. Hasan Türüt'e çalışmalarında başarılar diledi.

sadettin-turut-hasan-turut.jpg