Basın İlan Kurumu İl Müdürü vuruldu

Basın İlan Kurumu İl Müdürü vuruldu
Sakarya'da düzenlenen silahlı saldırıda ağır yaralanan Basın İlan Kurumu Denetçisi Devrim Özergin, kaldırıldığı Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

Sakarya'da yerel yayın yapan Anadolu gazetesinin imtiyaz sahibi ve Adapazarı Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Adnan U., Basın İlan Kurumu Şube Müdürü Recep Bolat ve iki çalışanını vurdu.

İddiaya göre, Adnan Menderes Caddesi Büyük Geçit Sokak'ta bulunan Anadolu gazetesini denetlemeye giden Basın İlan Kurumu Sakarya Şube Müdürü Recep Bolat, Mustafa Şüke ile soyadı öğrenilemeyen Devrim Özergin isimli çalışan, gazeteden ayrılırken imtiyaz sahibi Adnan U.'nun silahla saldırısına uğradı.

sakaryada-basin-ilan-kurumu-il-muduru-vuruldu.jpg

Ağır yaralanan Bolat ambulansla Toyotasa Travmatoloji ve İlkyardım Hastanesi'ne, diğer 2 kişi ise Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Adnan U. otomobiliyle kaçarken, uğradığı silahlı saldırı sonucu hastanede yaşam mücadelesi veren Sakarya Basın İlan Kurumu Şube Müdürü Recep Bolat'ın polis memuru eşi İlkay Bolat'a Vali Mustafa Büyük ve Genel Müdür Mehmet Atalay tarafından bilgi verildi. Vücuduna 4 kurşun isabet eden Bolat'ın ameliyata alındığı öğrenildi.

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.