Başkan Aşgın, Gençlerle Sabah Namazında Buluştu

Başkan Aşgın, Gençlerle Sabah Namazında Buluştu
Çorum Belediyesi Gençlik Merkezi öğrencileri sabah namazında bir araya geldi. Yoğun bir katılımla gerçekleşen sabah namazı ve kahvaltı etkinliğine öğrencilerin daveti üzerinde Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın da katıldı.

Gençlik Merkezleri yaz dönemi kurslarının sonuna gelirken dönem boyunca devam eden sosyal ve kültürel faaliyetlerini sabah namazı ile taçlandırdı. Gençlik merkezi öğrencileri aileleriyle birlikte Ulu Cami'de sabah namazında buluştu. Gençlik Merkezlerinin daveti üzerine Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın da sabah namazında öğrenci ve aileleriyle bir araya geldi.

Sabah namazı sonrasında ayakkabıcılar arastasındaki bir kahvehanede kahvaltı düzenlendi. Samimi bir ortamda gerçekleşen kahvaltıda katılımcılara çay, simit, peynir ve zeytin ikram edildi. Kahvaltı sırasında öğrencilerle sohbet eden Başkan Aşgın, sabah namazı buluşmasına katılan gençlik merkezi öğrencilerine ve ailelerine teşekkür etti.

Gençlerin camilerde cemaatle namaz kılmalarını alışkanlık haline getirmelerini isteyen Başkan Aşgın, milli ve manevi değerlere sahip gençlerin ülkesine daha faydalı olacağını dile getirdi.

Başkan Aşgın kahvaltı sonrasında sabahın ilk ışıkları ile birlikte mesaiye başlayan belediye temizlik işçileri ile de sohbet ederek onlara görevlerinde kolaylıklar diledi.

Başkan Aşgın, Gençlerle Sabah Namazında Buluştu

Başkan Aşgın, Gençlerle Sabah Namazında Buluştu

Başkan Aşgın, Gençlerle Sabah Namazında Buluştu

Kaynak:IHA

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.