Başkan Avcı Meydan Projesinde Noktayı Koydu: Meydanı Bursa Yapacak

Başkan Avcı Meydan Projesinde Noktayı Koydu: Meydanı Bursa Yapacak
Ak Parti Rize İl Başkanı Muhammed Avcı, Rize Meydan Projesinin 2. etap çalışmaları için gerekli olan 18 Milyon TL’nin Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından karşılanacağını açıkladı.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'nin istifasının ardından boşalan Büyükşehir Belediye Başkanlığına seçilen Alinur Aktaş’ın söylediği iddia edilen “Rize Meydan Projesi için Rize’ye gönderecek paramız yok” ifadesine karşılık Ak Parti Rize İl Başkanı Muhammed Avcı, Rize Meydan Projesinin Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından yapılacağını açıkladı.

İl Başkanı Avcı, Çay TV’de katıldığı canlı yayın programında Aktaş’ın söylediği iddia edilen sözlerinin sorulması üzerine Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ile geçen hafta içerisinde Gençlik ve Spor Bakanlığında Bakan Osman Aşkın Bak ile bir araya geldiklerini ifade ederek, Başkan Aktaş’ın Bursa Büyükşehir Belediyesinini mali tablosu nedeniyle bazı tereddütleri olduğunu ifade ettiğini ancak 18 Milyon TL’ye mal olacak  Meydan Projesi 2. etap çalışmalarının da Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından karşılanacağını ifade etti.

Avcı, 2 katlı otoparka sahip olacak Meydan Projesinin gecikmesinin nedeni olarak zeminde yaşanan sorunlar olduğunu kaydederek, bundan sonraki süreçte Meydan Projesinde bir sorunla karşılaşacaklarını düşünmediklerini ifade etti.