Başkan Ayar Merkez İlçede

Başkan Ayar Merkez İlçede
AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, Rize AK Parti Merkez İlçe Binasına ziyarette bulundu.

AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, AK Parti Rize İl Başkan Yardımcısı Muhammet Avcı ile AK Parti Rize Merkez İlçe Binasında kısa bir süre önce kongrede başkanlığa seçilen Merkez İlçe Başkanı Mehmet Topaloğlu  ve Merkez İlçe Teşkilat Üyeleri ile bir araya gelerek toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda geçen hafta içerisi ve sonunda Bakan ve Milletvekillerinin ilimize gerçekleştirilen ziyaretlerinin durum değerlendirilmesi yapıldı.

hikmer-ayar-merkez-ilcede-2.jpg

AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar toplantı sonrası basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Teşkilatımız bünyesinde bulunan departmanlarımız ile sık sık bir araya gelerek yaptığımız toplantılarda gerek partimizin gerekse Rize için olumlu olumsuz bütün sorun ve önerileri masaya yatırmalıyız. Bütün ülke teşkilatlarımızda olduğu gibi Başbakanımızın baba ocağı olan Rize'de bizler bu ipi en önce göğüsleyenler olarak diğer teşkilatlarımızdan kat kat daha çalışma sorumluluğunun bilincindeyiz." dedi.

hikmer-ayar-merkez-ilcede-3.jpg

Yapılan toplantı ve alınan idari kararlarının ardından kapanış konuşmasını yapan AK Parti Rize Merkez İlçe Başkanı Mehmet Topaloğlu ise "Aldığımızı görevi layığı ile yerine getirmeye çalışıyoruz.Başbakanımızın şehrine yakışır bir merkez ilçe teşkilatı olmaya çalışacağız" dedi.

hikmer-ayar-merkez-ilcede-1.jpg