Başkan Ayar, Son Noktayı Koydu

Başkan Ayar, Son Noktayı Koydu
AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, belediye başkanları toplantısında Başbakan Erdoğan'ın Rize İl teşkilatına teşekkür ettiğini ifade ederek tartışmalara son noktayı koydu.

AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar'ın başkanlığında her ay farklı bir ilçede düzenlenen Belediye Başkanları Toplantısı önceki gün Rize'nin Fındıklı ilçesinde gerçekleşti. Başkan Ayar burada yaptığı konuşmada Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 5 günlük Rize ziyaretindeki coşku dolayısıyla Ak Parti Rize İl Başkanlığına teşekkür ettiğini ifade ederek konu hakkında bazı yayın organlarında çıkan haberlere gülümsediklerini kaydetti.

ak-partili-belediye-baskanlari-toplantisi-findiklida-yapildi-2.jpg

Fındıklı ilçesinde düzenlenen toplantıya AK Parti Rize Milletvekilleri Nusret Bayraktar ve Hasan Karal da katılırken İl Başkanı Ayar gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Ayar, toplantıdaki konuşmasında "Fındıklı Belediye başkanımıza bizlere sağlamış oldukları bu güzel ortam için teşekkür ediyorum. Aylık rutin olarak düzenlediğimiz Belediye Başkanları toplantılarımızı önceki aylarda almış olduğumuz bir karar ile ilçelerimizde yapmaya başladık ve her ay farklı bir ilçelerimize konuk oluyoruz.  Katılım oldukça yoğun. Bu yoğun katılımınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Bu toplantıların amacı Teşkilat ve Belediyeler arası diyalogları arttırmak, Yerel Yönetimlerimizin yaptığı icraatları değerlendirmek ve Genel Merkezimizden bizlere gelen bilgileri Belediye Başkanlarımız ile paylaşmaktır. Teşkilat içindeki diyalogların artması ve daha verimli bir çalışma ortamı oluşturmak için son derece önemli bir toplantıdır. Bu bağlamda gerçekleşen bu toplantının Rize'mize ve Partimize hayırlar getirmesini diliyorum" ifadesini kullandı.

ABDESTİMİZDEN ŞÜPHEMİZ YOK Kİ NAMAZIMIZDAN ŞÜPHEMİZ OLSUN

ak-partili-belediye-baskanlari-toplantisi-findiklida-yapildi-1.jpg

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 5 günlük Rize ziyaretini de değerlendiren Ayar "Esasen çok başarılı bir program olmuştur. Bir çok işareti var. Ben bir tanesinden bahsedeceğim. Yıllardır Sayın Başbakanımızı konuk ediyoruz. Ancak ilk defa bu yıl Sayın Bakanımıza ve bizlere Başbakanımız tarafından bu coşku sebebiyle tebrik gelmiştir. Bu lütfe rağmen bir takım insanların farklı kurguları ve farklı algılar var. Bu uydurmalara bakıp sadece gülümsüyoruz.  Bizim abdestimizden şüphemiz yok ki namazımızdan şüphemiz olsun" şeklinde konuştu.

Toplantıda, Belediyeler tarafından gerçekleştirilen çalışmalar ve karşılaşılan problemler masaya yatırılırken, yaklaşan seçimler hasebiyle yürütülecek çalışmalar tartışıldı ve dört saate yakın bir süre devam eden Belediye Başkanları toplantısı, karşılıklı fikir alışverişleri ve çeşitli konuların müzakerelerinin ardından son buldu.

ak-partili-belediye-baskanlari-toplantisi-findiklida-yapildi-3.jpg

ak-partili-belediye-baskanlari-toplantisi-findiklida-yapildi-4.jpg