Başkan Bakırcı Kaza Geçirdi!

Başkan Bakırcı Kaza Geçirdi!
Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı'nın talihsiz bir şekilde kaza geçirdiği ve Başkan Bakırcı'nın kazayı hafif sıyrıklarla atlattığı öğrenildi.

Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı’nın at binme tutkusunun talihsiz bir şekilde kaza geçirmesine neden olduğu öğrenildi. Attan düşen Başkan Bakırcı’nın kazayı hafif sıyrıklarla atlattığı öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre bir iş adamının Rize Belediyesi’ne hediye ettiği ata binmek üzere haftasonları Andon Su Arıtma Tesisleri’ne giderek ata binen Başkan Bakırcı, önceki haftasonu burada atla seyir halinde iken üzenginin kırılmasıyla dengesini kaybederek yere düştü. Başkan Bakırcı’nın kazayı hafif sıyrıklarla atlattığı bilgisine ulaşıldı.

halil-bakirci-at-binerken.jpg

Konu hakkında açıklamada bulunan Başkan Bakırcı ise talihsizlik yaşandığını doğrularken attan düşmediğini ifade etti. Bakırcı yaptığı açıklamada ata binmek isterken üzenginin kırıldığını ve bir anlık sendelediğini ifade ederek şunları kaydetti: At kültürünü yaşatmak ve bu sporu Rize’ye kazandırmak adına zaman zaman atla beraber gezintiye çıkıyorum. Parası olan herkesin at alarak bu sporu ve at kültürünü yaşatması gerekir. Bende zaman zaman fırsat buldukça Belediyemize bir iş adamı tarafından hediye edilen ata binerek bu sporu yapıyorum. O gün ata binerken ayak basılacak yerin kırılmasıyla bir anlık sendeledim ancak attan düştüğüm doğru değil.  Rizelinin denizde nasıl yatı varsa karada da atı var ve bu sporun yaşatılması gerekir.

halil-bakirci-rizede-at-binerken.jpg