Başkan Bakırcı’dan İftar Değerlendirmesi

Başkan Bakırcı’dan İftar Değerlendirmesi
Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, 100 binin üzerinde insanı iftar çadırında misafir ettiklerini belirterek Ramazan sofralarında birlik, beraberlik, dostluk ve kardeşlik duygularının yeniden pekiştiğini bildirdi.

Belediye Başkanı Bakırcı, Ramazan Bayramı dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, Ramazan ayı boyunca gerçekleştirilen iftarlarda 100 binin üzerinde insanı misafir ettiklerini belirtti.

Yoğun ilginin kendilerini mutlu ettiğini ve çalışma azimlerini artırdığını vurgulayan Bakırcı, şunları kaydetti: ''Zengin fakir, genç yaşlı, kadın erkek herkesi Halil İbrahim sofrasında buluşturarak Ramazan'a yakışır iftarlar gerçekleştirmek istedik. Merkezi 140 bin nüfuslu ilimizde misafirlerimizin sayısının 100 binlere ulaştığını görmek bizi gururlandırdı. Nüfusun yarısından fazlası ile bir araya geldik. Ramazan sofralarında birlik, beraberlik, dostluk ve kardeşlik duyguları yeniden pekişti. Böylesi bir maneviyatın yaşanmasına birazcık olsun katkı sağlayabildiysek ne mutlu bize.''

irfan-kandil-halil-bakirci-osman-karavin-rize.jpg

Ramazan ayını bir anlamda fırsata dönüştürdüklerini belirten Bakırcı, gelecek yıl Ramazan ayında Rize'nin tamamını konuk etmeyi hedeflediklerini ifade etti.

rize-belediyesi-iftar-sofrasi-1.jpg

rize-belediyesi-iftar-sofrasi-2.jpg

rize-belediyesi-iftar-sofrasi-3.jpg

rize-belediyesi-iftar-sofrasi-4.jpg