Başkan Bakırcı'dan Vali Çakır'a 5 TL. Bahşiş!

Başkan Bakırcı'dan Vali Çakır'a 5 TL. Bahşiş!
Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı'dan, Rize Valisi Nurullah Çakır'a 5 lira Ramazan Bayramı bahşişi !

Rize Valisi Nurullah Çakır beraberinde  Rize Garnizon Komutanı Jand. Kd. Albay İsmet Cansaran, Belediye Başkanı Halil Bakırcı,  Vali Vardımcısı Mustafa Erkayıran, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Yenice, İl Müftüsü Yusuf Doğan ile Rize Devlet Hastanesi'ne gerçekleştirdiği hasta ziyareti ve bayram kutlamasında Bakırcı'nın sürpriziyle karşılaştı.

Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, zaman zaman milli ve dini bayramlarda basın mensupları ile protokol üyelerine sergilediği esprili davranışı bu kez Rize Valisi Nurullah Çakır'a karşı sergiledi. Daha önceki bayramlarda basın mensupları ile protokol üyelerine 5'er lira bayram bahşişi veren Başkan Bakırcı, Rize'de ilk Ramazan Bayramını geçiren Rize Valisi Nurullah Çakır'a da Rize Devlet Hastanesi'ndeki hasta ziyareti sırasında 5 lira bahşiş verdi.

rize-belediye-baskani-halil-bakircidan-rize-valisi-nurullah-cakira-5-lira-bahsis-2.jpg

Bakırcı'dan 5 Lirayı alan Vali Çakır, Bakırcı'nın esprisine karşılık "Basın mensupları vali başkandan para alıyor diye yazarlar" esprisiyle karşılık verdikten sonra Bakırcı'nın verdiği bahşişi koridorda bulunan bir çocuğa verdi. Bakırcı'nın ve Vali'nin o anki konuşması gülüşmelere neden oldu.

rize-valisi-nurullah-cakirdan-cocuklara-bahsis.20120819182013.jpg