Başkan Demircan, Rize’de Düzenlenecek Aron Festivali'ne Katılacak

Başkan Demircan, Rize’de Düzenlenecek Aron Festivali'ne Katılacak
İstanbul'un Beyoğlu Belediyesinin Rizeli Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan Rizeli hemşehrileri ve köylüleri ile ata toprağı Rize'nin Sütlüce Köyünde bir araya gelecek.

Rize’nin Sütlüce köyünde 5 yıldır düzenlenen Sütlüce (Aron) Şenliği bu yıl da dolu dolu geçecek. Yöresel lezzetlerin yanı sıra bir birinden renkli etkinliklerin yer alacağı festivale, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan da katılarak hemşehrileri ve köylüleri ile ata toprağı Sütlüce’de bir araya gelecek. 

Sütlüce Köyü Eğitim Kültür Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen 6. Geleneksel Sütlüce (Aron) Şenliği başlıyor. 23 Temmuz Pazar günü Rize’nin Sütlüce Köyü´nde gerçekleştirilecek festivalde binlerce vatandaş her yıl olduğu gibi bu yıl da unutulmaz bir gün geçirecek. Yöresel lezzetlerin yanı sıra bir birinden güzel etkinliklerin yer alacağı festivale, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan da katılarak hemşehrileri ve köylüleri ile bir araya gelecek.

Festival bu yıl da dolu dolu geçecek

Sütlüce Köyü Dernek Başkanı İsmail Avcı’nın ev sahipliği gerçekleşecek festivale; Rize Valisi Erdoğan Bektaş, İstanbul Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Rize Belediye Başkanı Reşat Kasap, AK Parti Rize İl Başkanı Muhammed Avcı, AK Parti Beyoğlu İlçe Başkanı Harun Muş ve İstanbul Beyoğlu’nda oturan çok sayıda Rizeli katılacak.