Başkan Elbi’ye Bir Övgü De Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan

Başkan Elbi’ye Bir Övgü De Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan
Karabiga Belediye Başkanı Ahmet Elbi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile fotoğraf paylaşarak destekleri için teşekkür etti.

Karabiga Belediye Başkanı Ahmet Elbi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile fotoğraf paylaşarak destekleri için teşekkür etti. Elbi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Karabiga'nın kazanç yıllarında her zaman yanında olduğunu vurguladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün Şehitler Abidesi'nde düzenlenen, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. Yıl Dönümü Töreni'ne katıldı. Programda bulunan Karabiga Belediye Başkanı Ahmet Elbi ise görüşme sağladığı Cumhurbaşkanı Erdoğan'a kısaca Karabiga'nın kazanç yıllarını anlattı. Çalışkan başkanın hizmetleriyle gurur duyan Cumhurbaşkanı Erdoğan ise, yanında olduklarını ifade ederek gerçek belediyeciliğe örnek teşkil ettiğini söyledi.

Kaynak:IHA

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.