Başkan Erdoğan Kültür Merkezi Önünde Karşılanacak

Başkan Erdoğan Kültür Merkezi Önünde Karşılanacak
Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin ilk "başkanı" olan Recep Tayyip Erdoğan, teşekkür ziyaretleri için bu akşam saatlerinde Rize’ye gelecek. Erdoğan’ın Cumartesi günü ilk kez hemşehrilerine Başkan olarak hitap etmesi bekleniyor.

Doğu Karadeniz Bölge illerine gerçekleştireceği seçim teşekkürü ziyaretlerine memleketi Rize'den hareket edecek olan Başkan Recep Tayyip Erdoğan, bu akşam geç saatlerde Rize’ye gelecek. Türkiye Cumhuriyeti'nin ilk Başkanı olan Erdoğan, Cumartesi günü saat: 16.00'da İsmail Kahraman Kültür Merkezi önünde hemşehrileri tarafından ilk kez Başkan olarak karşılanacak. Erdoğan’ın burada hemşehrilerine yönelik selamlama konuşması yapması bekleniyor.

CUMARTESİ GÜNÜ RİZE'DEN AFET YAŞAYAN ORDU'YA GİDİP GELECEK

Cuma günü Rize’den helikopterle Bayburt ve Gümüşhane’ye giderek burada Karadenizli hemşehrilerine seçim teşekküründe bulunacak olan Erdoğan, 11 Ağustos 2018 Cumartesi günü ise öğleden önce Rize’den Ordu’ya geçecek ve sel dolayısıyla afeti yaşayan Ordu’da bazı ziyaretlerde bulunup yetkililerden bilgi alacak.

Cumartesi günü gerçekleşecek Ordu programının ardından tekrar Rize’ye dönecek olan Başkan Erdoğan, Saat: 16.00’da Rize İsmail Kahraman Kültür Merkezi’nde AK Parti Rize İl Danışma Meclisi Toplantısına katılacak. Başkan Erdoğan’ın bu toplantının hemen öncesinde ise Kültür Merkezi önünde kendisini karşılamaya gelenlere yönelik hitap etmesi bekleniyor.

Erdoğan, Pazar günü Trabzon İl Danışma Meclisi Toplantısına katıldıktan sonra bölgeden ayrılacak.