Başkan Fil: “Cumhurbaşkanımız TÜMSİAD’ın Tüm Mensuplarının Hak ve Hakikat Yolundaki Çalışmalarını Taçlandırmıştır”

Başkan Fil: “Cumhurbaşkanımız TÜMSİAD’ın Tüm Mensuplarının Hak ve Hakikat Yolundaki Çalışmalarını Taçlandırmıştır”
TÜMSİAD Rize Şube Başkanı Abdülbaki Fil, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılımıyla gerçekleşen TÜMSİAD Genel Kurulunu değerlendirdi.

TÜMSİAD Rize Şube Başkanı Abdülbaki Fil, geçtiğimiz günlerde Haliç Kongre Merkezi’nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılımıyla gerçekleştirilen ve Yaşar Doğan’ın 2. kez Genel Başkan seçildiği TÜMSİAD 7. Olağan Genel Kurul Toplantısını değerlendirirken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın konuşmasının tüm TÜMSİAD camiasına pozitif etki yaptığını vurguladı.

TÜMSİAD RİZE Şubesi yönetim kurulu üyelerinin de tam kadro katıldığı genel kurulun tüm detaylarını değerlendiren Başkan Fil, “Cumhurbaşkanımızın konuşması TÜMSİAD’ın tüm mensuplarının hak ve hakikat yolundaki çalışmalarını taçlandırmıştır. Marifet iltifata tabidir şiarıyla olaya bakarsak, elbette TÜMSİAD camiası olarak aferin almak için bayrakları elimize alıp meydanlara inmedik. Ülkemizin ekonomik anlamda kirli oyunlarla kaosa sürüklenmesine de seyirci kalmadık. Cumhurbaşkanımızın konuşmasındaki önemli detaylar bizleri heyecanlandırmış ve gelecek adına ümitvar etmiştir. Bizlerde Cumhurbaşkanımıza , ‘yalnız değilsiniz’ mesajını verdik. Muhteşem bir atmosfer yaşadık” dedi.

tumsiad-7.-olagan-genel-kurul-toplantisi-3-002.jpg

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kongre sonunda Genel Başkan Yaşar Doğan’a teşekkür ettiğini dile getiren Başkan Fil, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ‘TÜMSİAD’ın bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da ülkeye hizmet etmenin yanında, hakkın ve hakikatın yanındaki güçlü duruşunu sürdüreceğine yürekten inanıyorum’ açıklamasının TÜMSİAD üyelerinin üzerindeki ağır görev ve vebali bir kat daha arttırdığına dikkat çekerek, “Ülkemiz son derece kritik bir döneme giriyor. Bu süreçte her zamankinden daha çok çalışarak 2023 hedefi doğrultusunda ilerlemeliyiz. Bu açıdan Cumhurbaşkanımızın güven ve beklentilerinin daha fazlasını gerçekleştirerek yolumuza devam edeceğiz. Rize şubesi olarak Cumhurbaşkanımızın konuşmasından yola çıkarak, kentimiz Rize ve ülkemizin ekonomik kalkınması için dün olduğu gibi bugünde elimiz taşın altına koyacağız.” diye konuştu.

tumsiad-7.-olagan-genel-kurul-toplantisi-1.jpg

Fil, yüksek ahlak sahibi genç işadamları kuşağı olarak ileri saflarda görev alabilme heyecanı ile TÜMSİAD’ı kurduklarını belirterek, “Ülkemiz için üreten çalışan ve ekonomiye katma değer sağlayan ama her seferinde belli sermaye odakları tarafından oyunun dışında tutulmaya çalışılan ahlaklı ve dürüst işadamlarının sesi olmaya çalışıyoruz. En büyük gayelerimizden biri de gayri milli unsurların üretim ve ekonomimiz üzerindeki tüm vesayetçi politikalarının aksine ‘yerli ve milli’ kavramının peşinde koşmaya çalışan bireyler olabilmektir. Bu duygu ve düşüncelerle TÜMSİAD 7. Olağan Genel Kurulumuz yerelde Rizemize, genelde ülkemize hayırlı uğurlu olmasını Cenabı Allah’tan niyaz ederim.” şeklinde konuştu.

tumsiad-7.-olagan-genel-kurul-toplantisi-2.jpg