Başkan Genç Ak Parti Ortahisar İlçe Teşkilatı Toplantısına Katıldı

Başkan Genç Ak Parti Ortahisar İlçe Teşkilatı Toplantısına Katıldı
Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Türkiye'nin AK Parti'yle birlikte son 15 yılda üzerindeki 60-70 yıllık ataleti attığını söyledi.

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Türkiye'nin AK Parti'yle birlikte son 15 yılda üzerindeki 60-70 yıllık ataleti attığını söyledi.

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, AK Parti Ortahisar İlçe Teşkilatı toplantısına katıldı. İlçe Başkanı Temel Altunbaş ile birlikte yönetim kurulu üyelerine hitap eden Başkan Genç, belediyenin yürüttüğü proje ve hizmetlerle ilgili detaylı bir sunum yaptı. 2019 yerel ve genel seçimlerinin kabul edilen cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi nedeniyle çok önemli hale geldiğini belirten Başkan Genç, "Ülkemiz kritik bir süreçten geçiyor. Bu süreçten hem ülkemizin hem de AK Parti'nin güçlü çıkması için elimizden gelen bütün fedakarlığı ortaya koyacağız. Türkiye, AK Parti Genel Başkanımız ve Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde üzerindeki belki de 60-70 yıllık ataleti attı. Bugüne kadar tanık olmadığımız büyük projeleri, dev hizmetleri halkımızın hizmetine sunduk. Trabzon'umuzun son 15 yılda aldığı hizmetler, yapılan yatırımlar ortada. Bunları halkımıza çok iyi anlatmalıyız. Kendimizi halka anlatacak elimizde çok büyük projeler var. Kabul edilen cumhurbaşkanlığı hükümet sistemiyle birlikte her oy çok daha önemli hale geldi. AK Parti'nin Trabzon'da alacağı her oy Tunceli'de alınan oyları telafi edecek. Çünkü artık %50+1 oy alan cumhurbaşkanı seçilecek. Bugüne kadar yaptığımız bütün çalışmalarda her birinizin büyük emeği oldu. AK Partimizin başarısının yegane nedeni de bizlerin her zaman halkın içinde olmasıdır. Vatandaşlarımıza ne kadar yakın olursak, onlarla ne kadar sıkı bağlar kurarsak başarımızı da o derece artırırız. Bunu da bugüne kadar parti teşkilatlarımızla çok iyi bir şekilde yaptık. Halkımızın sevinçlerine, acılarına ortak olmalıyız. Seçildikten sonra halkla irtibatını koparan bir anlayışla asla hareket etmedik. Tam tersi her platformda halkımızın içinde olmaya, vatandaşlarımızla yüz yüze gelmeye, hasbihâl etmeye özen gösterdik" dedi.

"Her türlü fedakârlığa hazırız"

AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş ise konuşmasında, "Bizim AK Parti olarak halkla ilişkimiz her zaman diğer partilerden farklı olmuştur. Hiçbir dönem halkımızdan kopmadık, sırtımızı asla halkımıza çevirmedik. Koşullar ne olursa olsun her türlü durumda halkımızın sesine kulak verdik. Sorunlara çözümler ürettik. Dertlerine derman olduk. Başarımızın sırrı da burada yatıyor zaten. Her seçimden güçlenerek çıkmışsak bunu halkla olan ilişkilerimize borçluyuz. Biz bir dava partisiyiz. Bugüne kadar yaptıklarımız ve bundan sonra yapmayı taahhüt ettiklerimiz bizim elimizdeki en kuvvetli donelerdir. O nedenle neler yaptık, neleri Trabzon'a kazandırdık. Hangi sorunları çözdük, hangi sıkıntıları giderdik. Bunları halkımıza çok iyi anlatmalıyız. Halkın karşısına çıktığımız zaman elimizi güçlü kılan da zaten bugüne kadar bu şehri yaptıklarımızdır. Trabzon hiçbir dönemde görmediği büyük yatırımları bu dönemde aldı. Belki 80-90 yılda yapılan yatırımların tamamından fazlası bu dönemde şehrimize kazandırıldı. Bize düşen görevde bunları bütün açıklığıyla beraber halkımıza anlatmak. Bunu da yapacak olan bizleriz, sizlersiniz, bütün teşkilat mensuplarımızdır. Yenilen yönetim kurulumuz ve mahalle başkanlarımızla birlikte özverili bir şekilde ülkemiz tarihinde belki de en önemli seçimler olacak 2019 seçimlerine partimizi hazırlamalıyız. Her türlü fedakârlığa her türlü özveriye hazır olmalıyız" diye konuştu.

Başkan Genç Ak Parti Ortahisar İlçe Teşkilatı Toplantısına Katıldı

Başkan Genç Ak Parti Ortahisar İlçe Teşkilatı Toplantısına Katıldı

Kaynak:IHA