Başkan Gültekin Kan Bağışında Bulundu

Başkan Gültekin Kan Bağışında Bulundu
Rize’nin Ardeşen İlçe Belediye Başkanı Hakan Gültekin, Rize Kızılay Kan Merkezi´nin Kan Bağış Toplama Kampanyasına katılarak kan verdi.

Rize’nin Ardeşen İlçe Belediye Başkanı Hakan Gültekin ve meclis üyeleri ile belediye personeli Rize Kızılay Kan Merkezi´nin Kan Bağış Toplama Kampanyasına katılarak Kızılay tırında kan bağışında bulundu.

Ardeşen’de AK Parti İlçe Teşkilatının öncülüğünde yapılan kan bağış kampanyasına ilgi yoğun oldu. ‘Bir Gün Sana da Lazım Olur’ sloganı ile başlayan kampanyaya destek veren Belediye Başkanı Gültekin, ‘ilk kanı ben veririm’ diyerek bağışçılara öncülük ederken, kampanyaya ilçe bürokrasisinden de önemli katılım oldu.

ardesen-belediye-baskani-hakan-gultekin-kan-bagisinda-bulundu-(7).jpg

Kampanya ile ilgili Başkan Gültekin, “Birgün sanada lazım olur” sloganı ile gönüllü kan bağışçıları için ilçemize gelen Kızılay Kan bağış Aracını ziyaret ederek Doktor ve Hemşirelerimize işlerinde kolaylıklar diledik. AK Parti İlçe Teşkilatımızın öncülüğünde başlatılan kan bağış kampanyasına Belediye Meclis Üyelerimle yaptığımız bu ziyarette bizde kan verdik. Unutulmamalıdır ki; Kan bağışı insani bir yardım olmasının yanı sıra kendi sağlığınız için de çok faydalıdır; Unutulmamalıdır ki, Kan bağışı kalp krizi ihtimalini %90 azaltır. Bu doğrultuda hem kendi sağlığımız hem de kurtarılmayı bekleyen onca hasta İçin şifa olacak olan bir kanın ne denli önemli olduğunu her daim hatırlayarak kan bağışı yapalım.” dedi.

ardesen-belediye-baskani-hakan-gultekin-kan-bagisinda-bulundu-(1).jpgardesen-belediye-baskani-hakan-gultekin-kan-bagisinda-bulundu-(2).jpgardesen-belediye-baskani-hakan-gultekin-kan-bagisinda-bulundu-(5).jpg

ardesen-belediye-baskani-hakan-gultekin-kan-bagisinda-bulundu-(6).jpg