Başkan Gümrükçüoğlu, Of’ta Muhtarlarla Buluştu

Başkan Gümrükçüoğlu, Of’ta Muhtarlarla Buluştu
Trabzon'un mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek Büyükşehir Belediyesi'nin çalışmalarını istişare eden Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan...

Trabzon'un mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek Büyükşehir Belediyesi'nin çalışmalarını istişare eden Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu bugün Of ilçesinin mahalle muhtarlarıyla istişare toplantısı gerçekleştirdi.

Of Belediyesi'nde gerçekleştirilen toplantıda Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu ve Of'un mahalle muhtarı hazır bulundu.

Burada yaptığı değerlendirmede Of'ta hekimlik yaptığını hatırlatan Başkan Gümrükçüoğlu, "Of'un, Hayrat'ın her köşesini çok iyi bilirim. Of insanının vefakârlığını her zaman yaşadım, şimdi de yaşıyorum. Of insanı kendisine hizmet edeni hiçbir zaman unutmaz. Of'ta çok güzel bir birliktelik var. Bu birliktelik, pozitif enerji ve çok güzel bir motivasyon oluşturuyor. Böylece gerek Of'un hizmetlerinde daha iyi adım atılıyor; huzuru, sükûnu daha güzel noktaya taşıyor" diye konuştu.

Toplantıda Büyükşehir Belediyesi'nin Of'ta gerçekleştirdiği ve sürdürdüğü çalışmalar hakkında ayrıntılı açıklamalarda bulunan Gümrükçüoğlu, 2017 yılında ilçede gerçekleştirilecek çalışmaların planlaması üzerine mahalle muhtarlarıyla istişarelerde bulundu.

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu ise toplantıda yaptığı değerlendirmede Büyükşehir Belediyesi'nin her zaman Of'un yanında olduğunu ifade ederken, Başkan Gümrükçüoğlu'na Of'taki çalışmalarından ötürü teşekkür etti.

Başkan Gümrükçüoğlu, Of’ta Muhtarlarla Buluştu

Başkan Gümrükçüoğlu, Of’ta Muhtarlarla Buluştu

Kaynak:IHA