Başkan Hastaneye Geldi, Hastanelik Oldu!

Başkan Hastaneye Geldi, Hastanelik Oldu!
Hastaneye kaldırılan Süleyman Seba'yı ziyarete gelen Trabzonspor Başkanı Sadri Şener talihsiz bir kaza geçirdi.

Beşiktaş eski Başkanı Süleyman Seba, evinde ayağının takılması sonucu yere düştü. Hastaneye kaldırılan Seba bugün taburcu olacak. Seba'yı ziyarete gelen Trabzonspor Başkanı Sadri Şener de hastande talihsiz bir kaza geçirdi. Hastanede ayağı kayarak düşen Şener, ameliyata alındı.

Alınan bilgilere göre, Beşiktaş Onursal Başkanı Süleyman Seba'nın ayağının takılarak düşmesi sonucu rahatsızlık geçirdiği öğrenildi. Acil olarak hastaneye kaldırılan Süleyman Seba'nın yapılan kontrolleri sonrası ciddi bir durumunun olmadığı ortaya çıktı.

Kontrol amaçlı olarak bu geceyi hastanede geçirecek olan Seba'nın bugün taburcu olacak.

HASTANEYE GELDİ, HASTANELİK OLDU

Bu akşam evinde geçirdiği rahatsızlık sonucu hastaneye kaldırılan Süleyman Seba'yı ziyarete gelen Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, talihsiz bir kaza geçirdi.

Fulya'da bulunan Acıbadem Hastanesi'nin acil girişinde Seba'yı ziyaret etmek isterken ayağı kayarak düşen Şener'in sağ üst adalesinin yırtıldığı ortaya çıktı.

Hemen kontrol altına alınan Sadri Şener'in ilk yapılan tedavisi sonrası ameliyata alınması gerektiği öğrenildi. Şener, bir süre hastanede kalacak.

FİKRET ORMAN'DAN ZİYARET

Bu akşam evinde geçirdiği rahatsızlık sonucu hastaneye kaldırılan Beşiktaş Kulübü Onursal Başkanı Süleyman Seba'yı kulüp başkanı Fikret Orman ziyaret etti.

Orman, ziyaret çıkışı basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Süleyman Seba'nın durumunun iyi olduğunu ve kısa bir süre sonra taburcu edileceğini söyledi.

Fikret Orman, şöyle konuştu;

"Süleyman Seba'nın sağlık durumu şu an için iyi. Kendisi evinde bir rahatsızlık geçirmiş. Sanırım tansiyon rahatsızlığı sonucu yaşadığı sıkıntı nedeniyle hastaneye kaldırılmış. Kısa bir süre sonra taburcu edecekler. Bilinci yerinde. Bizimle konuştu, hatta espriyle kızdı. 'Neden bu saatte evinizden çıkıp buraya kadar geldiniz' diye sitemde bulundu. Süleyman ağabey kızıyorsa durumu iyidir."

Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal da ziyareti sonrası şu açıklamayı yaptı;

"Süleyman Seba sadece Beşiktaş için değil, Türk futbolu için çok önemli bir isimdir. Kendisi bugün bir rahatsızlık geçirdi ve hastaneye kaldırdık. Şu anda sağlık durumu iyi. Bu geceyi hastanede geçirecek. Kısa bir süre sonra da taburcu edilecek."

Öte yandan Süleyman Seba'yı ziyaret edenler arasında Galatasaray Kulübü eski başkanı Adnan Polat ve Beşiktaş eski teknik direktörü Tayfur Havutçu da yer aldı.