Başkan Kasap, Birim Müdürleri ile Toplantı Yaptı

Başkan Kasap, Birim Müdürleri ile Toplantı Yaptı
Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, belediye başkan yardımcıları ve birim müdür ve amirleriyle değerlendirme toplantısı yaptı.

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, değerlendirme toplantısında, görev sürelerinin kalan bölümünü daha hızlı, verimli ve kaliteli bir şekilde tamamlamalı gerektiğini kaydederek, “Bundan sonraki süreçte mevcut projeleri ve elimizde olan çalışmaları tamamlamamız gerekiyor” dedi.

Dört yılda yapılan çalışmalarla yatırımların görüşüldüğü toplantıda Başkanı Kasap, birim müdürlerinin görüş ve önerilerini dinledi, Rize Belediyesi birim müdürleri ve yöneticileri olarak şeffaf olma noktasına dikkat çekti.

rize-belediyesi-bunyesinde-bulunan-birim-mudurlerinin--mudurler-degerlendirme-toplantisi,--belediye-baskani-prof.-dr.-resat-kasap-baskanliginda-yapildi-(2).jpg

Kasap, “Bir çok önemli çalışmaları birlikte yaptık, birlikte başardık. Bundan sonraki süreçte ise mevcut projelerle elimizde olan çalışmaları tamamlamamız gerekiyor. Sizlerden günlük oluşan problemleri çözmede daha çok özverili olmanızı istiyorum. Vatandaşlarımızın özellikle çağrı merkezi ve sosyal medyadan ulaştırdığı talep ve şikayetlerin çözümü noktasında gösterdiğiniz azim dolayısıyla sizlere teşekkür ediyorum. Fakat bu şikayetlerin çözüme kavuşturulması yönünde sizlerden biraz daha hassasiyet göstermenizi bekliyorum.“ dedi.

rize-belediyesi-bunyesinde-bulunan-birim-mudurlerinin--mudurler-degerlendirme-toplantisi,--belediye-baskani-prof.-dr.-resat-kasap-baskanliginda-yapildi-(9).jpgrize-belediyesi-bunyesinde-bulunan-birim-mudurlerinin--mudurler-degerlendirme-toplantisi,--belediye-baskani-prof.-dr.-resat-kasap-baskanliginda-yapildi-(5).jpg

Başkan Kasap, “Havaların ısınmasıyla birlikte sivrisinekler kendilerini göstermeye başladı. Yaz aylarıyla birlikte artan sivrisineklere yönelik kararlı bir çözüm stratejisi uygulamamıza rağmen zaman zaman vatandaşlarımızdan şikayetler alıyoruz. İlgili birimdeki arkadaşlarımızdan sivrisineklere yönelik yapılan ilaçlama çalışmalarını artırmalarını ve yönetici arkadaşlarımızla birlikte vatandaşlarımızın da bu konuda duyarlı olmasını talep ediyorum” diye konuştu.

rize-belediyesi-bunyesinde-bulunan-birim-mudurlerinin--mudurler-degerlendirme-toplantisi,--belediye-baskani-prof.-dr.-resat-kasap-baskanliginda-yapildi-(3).jpgrize-belediyesi-bunyesinde-bulunan-birim-mudurlerinin--mudurler-degerlendirme-toplantisi,--belediye-baskani-prof.-dr.-resat-kasap-baskanliginda-yapildi-(4).jpgrize-belediyesi-bunyesinde-bulunan-birim-mudurlerinin--mudurler-degerlendirme-toplantisi,--belediye-baskani-prof.-dr.-resat-kasap-baskanliginda-yapildi-(6).jpgrize-belediyesi-bunyesinde-bulunan-birim-mudurlerinin--mudurler-degerlendirme-toplantisi,--belediye-baskani-prof.-dr.-resat-kasap-baskanliginda-yapildi-(7).jpgrize-belediyesi-bunyesinde-bulunan-birim-mudurlerinin--mudurler-degerlendirme-toplantisi,--belediye-baskani-prof.-dr.-resat-kasap-baskanliginda-yapildi-(8).jpgrize-belediyesi-bunyesinde-bulunan-birim-mudurlerinin--mudurler-degerlendirme-toplantisi,--belediye-baskani-prof.-dr.-resat-kasap-baskanliginda-yapildi-(10).jpgrize-belediyesi-bunyesinde-bulunan-birim-mudurlerinin--mudurler-degerlendirme-toplantisi,--belediye-baskani-prof.-dr.-resat-kasap-baskanliginda-yapildi-(1).jpg