Başkan Kasap, Esnafın Derdini Dinledi

Başkan Kasap, Esnafın Derdini Dinledi
Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, esnaf ziyaretlerinde bulunarak esnafın sorunlarını ve şikayetlerini dinledi.

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, beraberinde Başkan Yardımcısı Sultan Yılmaz ile esnaf ziyaretlerinde bulundu.

Düzenli olarak sürdürdüğü esnaf ve vatandaşlara yönelik ziyaretlerini Bakırcılar Sokağı ile Taşçıoğlu ve Orta Cami civarındaki esnaflara da gerçekleştiren Başkan Kasap, bu bölgelerdeki esnafın şikayetleriyle sorunlarını dinleyerek belediye ile ilgili şikayetlere çözüm üreteceklerini ifade etti.

resat-kasap-esnaf-ziyaretinde-10.jpg

Gerek esnaftan gerekse sokaktaki vatandaştan yoğun ilgi gören Başkan Kasap, hayırlı kazançlar dilediği esnaflara yönelik gerçekleştirdiği ziyarte sonrası yaptığı açıklamada, esnafların ilimizin yatırımcıları olarak kentimizin gelişimi adına etkin rol oynayan sanatkarlar olduğunu kaydetti.

resat-kasap-esnaf-ziyaretinde-3.jpg

resat-kasap-esnaf-ziyaretinde-1.jpg

Rize’nin başlatılacak projelerle yeni bir geleceğe ve cazibe merkezine hep beraber kavuşturacaklarını kaydeden Başkan Kasap, “İnşaallah ilimizde değişimi ve dönüşümü vatandaşlarımızın da desteği ile birlikte gerçekleştireceğiz.”dedi.

resat-kasap-esnaf-ziyaretinde-2.jpg

resat-kasap-esnaf-ziyaretinde-4.jpg

resat-kasap-esnaf-ziyaretinde-5.jpg

resat-kasap-esnaf-ziyaretinde-6.jpg

resat-kasap-esnaf-ziyaretinde-7.jpg

resat-kasap-esnaf-ziyaretinde-8.jpg

resat-kasap-esnaf-ziyaretinde-9.jpg