Başkan Kasap, Fransa'da Yerel Meclis Toplantısına Katıldı

Başkan Kasap, Fransa'da Yerel Meclis Toplantısına Katıldı
Avrupa Konseyi yerel ve bölgesel yönetimler kongresi Üyesi Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Fransa seyahati çerçevesinde “Yerel Meclis” toplantısına Türkiye’yi temsilen katıldı.

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, gerçekleştirmiş olduğu Fransa ziyaretinde üyesi olduğu “Yerel Meclis” toplantısına katıldı.

Meclis Başkanı Anders Knape tarafından toplantının açılış konuşması yapıldı. Taslak gündemin kabulü ile devam eden meclis, Finlandiya, Belçika, Erivan ve Bosna Hersek’in  yerel seçim, izleme, raporlarının oylama ve tartışmaları bir sonraki toplantı tarihinin belirlenmesi ile sonlandırıldı.

avrupa-konseyi-yerel-ve-bolgesel-yonetimler-kongresi-uyesi--rize-belediye-baskani-prof.-dr.-resat-kasap,-fransa-seyahati-cercevesinde-“yerel-meclis”-toplantisina-turkiye’yi-temsilen-katildi-3.jpgavrupa-konseyi-yerel-ve-bolgesel-yonetimler-kongresi-uyesi--rize-belediye-baskani-prof.-dr.-resat-kasap,-fransa-seyahati-cercevesinde-“yerel-meclis”-toplantisina-turkiye’yi-temsilen-katildi-2.jpgavrupa-konseyi-yerel-ve-bolgesel-yonetimler-kongresi-uyesi--rize-belediye-baskani-prof.-dr.-resat-kasap,-fransa-seyahati-cercevesinde-“yerel-meclis”-toplantisina-turkiye’yi-temsilen-katildi-1.jpg