Başkan Kasap, Gençlik Merkezi Meclis Toplantısına Katıldı

Başkan Kasap, Gençlik Merkezi Meclis Toplantısına Katıldı
Rize Belediyesi Gençlik Merkezi ve Bilgi Evi’nin Olağan Meclis Toplantısı Rize Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleştirildi.

Rize Belediyesi bünyesinde kısa bir süre önce oluşturulan Rize Belediyesi Gençlik Merkezi ve Bilgi Evi (RİBEGEM) gençlere yönelik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap ve Belediye Başkan Yardımcıları Sultan Yılmaz, İsmet Sivrikaya, Coşkun Yeğen, RİBEGEM Genel Koordinatörü Halim Turgut başkanlığında yapılan Gençlik Merkezi Meclis toplantısına katılarak Gençlik Merkezi üyesi gençlerin çalışmalarını takip etti. Toplantıda, RİBEGEM üyesi gençlerin yapmış olduğu çalışmalar, gençlere yönelik yapılacak çalışmalar ve genç beyinlerin ortaya koymuş olduğu fikirler değerlendirildi.

BAŞKAN KASAP GENÇLERİ DİNLEDİ

Rize Belediyesi Gençlik Merkezi ve Bilgi Evi’nin Mayıs ayı Meclis Toplantısına konuk olan Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Meclis toplantısında yapılan değerlendirmeleri izledi. Gençlerin istek ve taleplerine de kulak veren Başkan Kasap, toplantıda gençlere yönelik bir konuşma gerçekleştirerek deneyimlerini onlarla paylaştı.

rize-belediyesi-genclik-merkezi-ve-bilgi-evi’nin-olagan-meclis-toplantisi-rize-belediyesi-meclis-salonunda-gerceklestirildi-(4).jpg

Başkan Kasap buradaki konuşmasında, “Gençlerimiz yarınlarımızın çalışanları, bu ülkenin yöneticileri olacağı için Rize Belediyesi olarak gençlerimizin daha iyi yetişmelerine katkıda bulunmak için Rize Belediyesi Gençlik Merkezi ve Bilgi Evi adı altında bir çalışma başlattık. İl Gençlik Hizmetler Müdürlüğümüz ile yapmış olduğumuz protokol çerçevesinde İl Gençlik Merkezimizin kullanım alanları Rize Belediyesi Gençlik Merkezi ve Bilgi Evi üyelerimizin de kullanımına açılmış durumda. Faaliyetlerimizi mekânsal sıkıntımız olduğundan dolayı daha çok orada yürütüyoruz. Bugün burada sizlerle daha yakın olmak ve bizlerden beklentilerinizi duymak, sorunlarınızı dinlemek için bulunuyorum. Gençlerimizin fikirlerini dinlemek Rize Belediyesi olarak yapılabilecekleri hep beraber yapmak daha güzel yarınlar için önemli bir yere sahiptir. Meclis toplantınızın hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Meclis toplantısı daha sonra gündemde olan maddelerin görüşülmesi ve karşılıklı fikir alışverişi ile son buldu.

rize-belediyesi-genclik-merkezi-ve-bilgi-evi’nin-olagan-meclis-toplantisi-rize-belediyesi-meclis-salonunda-gerceklestirildi-(1).jpgrize-belediyesi-genclik-merkezi-ve-bilgi-evi’nin-olagan-meclis-toplantisi-rize-belediyesi-meclis-salonunda-gerceklestirildi-(2).jpgrize-belediyesi-genclik-merkezi-ve-bilgi-evi’nin-olagan-meclis-toplantisi-rize-belediyesi-meclis-salonunda-gerceklestirildi-(3).jpg