Başkan Kasap Geri Vitese Attı

Başkan Kasap Geri Vitese Attı
Belediye başkanlığı seçimi öncesi 10 Numara projelerin tanıtım kitapçığında Rize Otogarının taşınacağını ifade eden Reşat Kasap Başkan olduktan 2 yıl sonra proje değiştirdi.

Rize Belediye Başkanı Reşat Kasap 2014 yılında Rize İçin 10 Numaralar projesinin tanıtım kitapçığında yaptığı açıklamalarının aksine, Rize şehir terminali ile ilgili olarak, “10 Numara projeler” içinde yer alan şekliyle gösterişli bir terminal düşünmediklerini belirterek, “Dünyada artık bu tür yapılar yok. Öyle gösterişli, devasa bir terminal yapılmasını düşünmüyoruz. O yüzden projelerimizdeki gibi değil de daha mütevazi bir terminal yapılacak” dedi.

Daha önce otogarın taşınacağını açıklayan Kasap, Otogar'ın başka bir yere taşınmasının söz konusu olmadığı belirterek, bu projenin önceliğimiz arasında yer almadığını belirtti.

rize-terminal.jpg

İşte Başkan Kasap'ın o zamanki açıklamaları

Tarih: 16.03.2014 Rize Otogarı Taşınıyor !...

Ak Parti Rize Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Reşat Kasap’ın “Rize İçin 10 Numaralar Projesi”nin tanıtım kitapçığı yayımlandı. Ak Parti Rize İl Başkanlığı tarafından 80 sayfa olarak hazırlanan kitapçıkta, Ak Parti Rize Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Reşat Kasap’ın projelerine yer verilerek Rize için yapılacak diğer projelerde yer aldı.

resat-kasap.20140316185123.jpg

Rize’ye yeni modern bir otogar yapılacağının belirtildiği ve Rize Otogarı’nın Projesine yer verilen kitapçıkta; “Şehrimizin gelişmesiyle birlikte ihtiyaca cevap veremez duruma gelen ve fiziki ömrünü tamamlayan Rize Otogarı, mevcut yerinden taşınarak modern Rize’ye yakışan şekilde yapılacaktır.” ifadelerine yer verilerek, “Tüm paydaşların görüşlerinin alınarak taşınması ve modern hale getirilmesini planladığımız bu proje Rize’nin ihtiyaçlarına cevap verebilecek şekilde tasarlanarak hayata geçirilecektir. Ferah iç dizaynı, modern mimarisi ile gelen ve giden yolcuların seyahat konforunu arttıracak olan bu proje aynı zamanda bu alanda ticaret yapan hemşerilerimizi de rahatlatacaktır.” denildi.

rize-otogar-projesi-1.jpg

rize-otogar-projesi.jpg