Başkan Kasap Hafta Sonunu Vatandaşlarla Geçirdi

Başkan Kasap Hafta Sonunu Vatandaşlarla Geçirdi
Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, yoğun mesaisine vatandaşın sorunlarını dinleyerek devam etti.

Hafta sonunu sokakta esnaf ziyareti ile geçiren Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Tophane mahallesi eski müftülük sitesi civarında bulunan esnafı gezerek sorunları dinledi. Başkan Kasap'a AK Parti Merkez İlçe Başkanı Sadettin Türüt'te eşlik etti.

Belediye başkanı seçildiği günden itibaren 1 yıllık belediye başkanlığı süresi içerisinde sürekli vatandaşlarla istişareler eden Başkan Kasap, Rize'ye daha iyi bir hizmet sunabilmek adına vatandaşla diyaloğunu kesmiyor.

resat-kasap-haftasonunu-vatandaslarla-gecirdi-2.jpg

Tophane mahallesi eski müftülük sitesi çevresinde bulunan esnaf, Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap'tan bulunmuş oldukları mevkii de minibüs duraklarının bulunduğunu, durak araç sayısının fazla oluşu nedeniyle trafik karmaşasının yaşandığını ve bu nedenle alanda bulunan Deniz sitenin girişinde sorun yaşandığını dile getirdiler. Ayrıca dükkanları önünde bulunan yaya yürüyüş alanının bozuk olduğunu dile getiren esnaf bu sorunlara biran önce çözüm getirilmesini istediler.

resat-kasap-haftasonunu-vatandaslarla-gecirdi-5.jpg

Vatandaşı dinleyen Başkan Kasap, istek ve şikayetleri teknik ekibine not aldırarak en kısa süre içerisinde sorunların aşılacağını söyledi.

resat-kasap-haftasonunu-vatandaslarla-gecirdi-1.jpgresat-kasap-haftasonunu-vatandaslarla-gecirdi-3.jpgresat-kasap-haftasonunu-vatandaslarla-gecirdi-4.jpg