Başkan Kasap Mahalle Mahalle Dolaşıyor

Başkan Kasap Mahalle Mahalle Dolaşıyor
Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, gittiği her yerden mahallelinin ilgisi ile karşılaşıyor.

Belediye sınırları içerisinde bugün Altı mahalle ziyareti gerçekleştiren Başkan Kasap, mahallelerin içme suyu ve kanalizasyon şebekelerinin halk sağlığı ekseninde hayati önem taşıdığını söyleyerek, yeni çalışmalarla en kaliteli şartlarda hizmet verileceğini ifade etti.

Reşadiye, Ekrem Orhon, Müftü, Gülbahar, Portakallık ve Bağdatlı mahallelerinde, Muhtar ve vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Kasap ve Teknik ekibi mahallelerin kaderine direkt etki ediyor.

Başkan Kasap, sadece sorunları dinlemekle kalmıyor, mahallelerde bulunan yaşlı veya hasta olan kişileri de ziyaret ederek hayır dua alıyor.

HİZMETLER HUZUR GÜVEN İNSAN SAĞLIĞI EKSENLİ…

Bugün Altı mahalle ziyareti gerçekleştiren Başkan Kasap, yaptığı değerlendirme de ; “Çalışmalar ve projelerimizi huzur, güven, insan sağlığı ve yaşanılabilir kentleşme kıstaslarını esas alarak yapmaya gayret gösteriyoruz. Mahallelerin kaderine direkt etki ederek hayati talep ve istekleri tespit edip sonlandırmak için çalışmalarımızı mesai mevhumu gözetmeden sorumluluk bilinci ile büyük bir titizlik ve hizmet aşkıyla sürdürüyoruz.” ifadelerini kullandı.