Başkan Kasap, Sabahın İlk Işıklarıyla Sahada...

Başkan Kasap, Sabahın İlk Işıklarıyla Sahada...
Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, dün geceden başlayan kar yağışının ardından sabahın ilk ışıklarıyla Şehir merkezinde kar temizleme çalışmalarını başlattı.

Sabah Namazını Şeyh Camii’de eda eden Başkan Kasap, belediye ekipleri, iş makineleri, temizlik işçileri ile Şehir içi kar temizleme çalışmalarına sabahın ilk ışıklarıyla başladı.

Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Belediye ekiplerinin karla mücadele çalışmalarını aralıksız sürdürdüğünü yineleyerek, şu ifadelere yer verdi ; “ Yurdun birçok bölgesinde olduğu gibi ilimizdede kar etkisini gösterdi. Tedbirli bir karla mücadele hazırlığı yaptığımız için çok önemli sorunla karşılaşmadık çok şükür. Belediye olarak ilimizde acil durumdaki hastalara, hastane yollarına, yaya ve trafiğin yoğun olduğu bölgelere biraz daha öncelik verdik. Tuzlama ve temizlik çalışmalarında personelimiz elinden gelen çalışmayı sürdürdü. Gördüğünüz gibi sabahın erken saatinde çalışmaları takip etmeyi sürdürüyorum. Belediye olarak amacımız vatandaşlarımızın kar nedeni ile mağduriyet yaşamamaları ve olası mağduriyetleri de en aza indirgemektir” diye konuştu.

35-002.jpg34-002.jpg33-004.jpg

cam.jpgmustafa-koroglu-001.jpg